Výtok a pupínek na vulvě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nikola129

9.2.2021 13:21
nikola129

XXX.XXX.49.2

Dobrý den,
mám skoro 2 letou fenku a včera jsem si všimla hnisavého pupínku na vulvě. Vymáčkla jsem ho, teď je to jen takové zvětšené s tmavší tečkou uprostřed a celkově je tahle strana taková zvětšená. Rostl jí tam chlup a podle toho co jsem četla na netu to může být zanícený chlupový váček. Ovšem hned poté co jsem jí to vyčistila se u ní objevil výtok. Jen asi dvě kapky, zbytek dne vůbec a dneska jen po umytí z venku.
Nikdy jsem u ní tohle neviděla. Včera měla průjem a jednou se pozvracela, ale to spíš bude tím, že den předtím dostala trochu víc pamlsků než je zvyklá (kost, konzervu).
Nevím, jestli to nějak řešit nebo to odezní.
Předem moc děkuji.

9.2.2021 16:07
Atheira

XXX.XXX.209.8

Šla bych k veterináři, aby posoudil, jestli je potřeba to řešit nebo jestli je to banalita. Na internetu moc relevantních odpovědí nedostanete, protože nikdo nemůže vědět s jistotou...

9.2.2021 16:57
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Jestli má výtok, tak k veterináří. Pokud je slabý, může si ho stíhat olizovat a Vy nic neuvidíte. Takže nečekat, až se to zhorší. Průjem a zvracení sice může být způsobené krmivem, ale vyskytuje se taky u hnisavého zánětu dělohy a to je život ohrožující stav. Takže bych neváhal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík