Průjem při "dokakání"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2021 11:25
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.158.95

Dobrý den, prosím o radu, náš psík 2 roky má při dokakaní řidší trus.. Myslíte že je to normální?
Ráno když vykonal potřebu tak bylo vše ok a před chvílí když vykonával potřebu tak taky v pořádku jen na konci z něj vylezl o dost řidší trus.
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2021 12:15

opět - typické pro giadie

14.2.2021 13:26
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
opět - typické pro giadie

Pro zadavatelku - jestli to necháte vyšetřit (vzorek trusu), napište, prosím, jestli to tam fakt bylo. Docela mě to zajímá. Díky.

14.2.2021 13:49
rapotacka11

XXX.XXX.232.212

Nejspíš nebude.

14.2.2021 19:12

Myslím, že je to tím, jak se pes připravuje na procházku snaží si vyprázdnit střívko, prostě se mu zrychlí peristaltika a jde to rychleji...nebožka mi taklhe kadila na delších procházkách, bobek a pak jak lítala tak řidší a řidší....hubená nebyla, žrala dobře a všechno, odčervená jednou ročně na slepo.

14.2.2021 20:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že je to tím, jak se pes připravuje na procházku snaží si vyprázdnit střívko, prostě se mu zrychlí peristaltika a jde to rychleji...nebožka mi taklhe kadila na delších procházkách, bobek a pak jak lítala tak řidší a řidší....hubená nebyla, žrala dobře a všechno, odčervená jednou ročně na slepo.

U nás je to taky tak. A vždycky bylo, u všech psů. Přijde mi to naprosto normální.

14.2.2021 21:02

Náš pes taky,když je venku tak dělá bobek několikrát a poslední už je taky řidčí.Když je na dvoře,tak udělá jen jeden.

14.2.2021 21:37

U nás to samé. Třeba při čekání na tréninku se nervík vykaká z podoby, po čtvrté už je to prdík s vodou. Úvod samozřejmě konzistence šutr.

16.2.2021 21:59

Když musíš, tak musíš!

https://www.youtube.com/embed/gTH0pXZQ5I4

Přidejte reakci

Přidat smajlík