SaMalddnfnd

XXX.XXX.133.174
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli by někdo nezkusil tipnout původ tohoto 7měsíčního křížence.
Je to zachráněnec, původně prý pudl a nejspíš i něco z pudla mít bude. Každopádně vidíte v něm někdo něco dalšího co já nevidím? Možná ty fousky a tvar hlavy i ocasu... Trošku tělo dlouhé jak jezevčík
Budu ráda za všechny postřehy a třeba alespoň trochu odhadneme co v sobě má.
Všem předem moc děkuji.
Dogoar

XXX.XXX.102.23
Ano, je to dedinská križovatka neznámeho pôvodu.. A nehadaj, je to zbytočné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Opravdu vypadá na pudla s jezevčíkem.
SaMalddnfnd

XXX.XXX.133.174
Anoo, no vím taky ze je kříženec😂 jen se ptám jestli by někdo alespoň podle rysů odhadnul co se v něm například skrývá.😉
SaMalddnfnd

XXX.XXX.133.174
napsal(a):
Opravdu vypadá na pudla s jezevčíkem.
To tedyyy, taky jsem si říkala 🙈😂 jen ta hlava mi tam nesedí takže to budee nejspíš hooodně vzdálené

SaMalddnfnd
napsal(a):
To tedyyy, taky jsem si říkala 🙈😂 jen ta hlava mi tam nesedí takže to budee nejspíš hooodně vzdálené
Ta hlava tam právě pěkně sedí, je jezevčí
Blud

XXX.XXX.81.246
SaMalddnfnd
napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli by někdo nezkusil tipnout původ tohoto 7měsíčního křížence.
Je to zachráněnec, původně prý pudl a nejspíš i něco z pudla mít bude. Každopádně vidíte v něm někdo něco dalšího co já nevidím? Možná ty fousky a tvar hlavy i ocasu... Trošku tělo dlouhé jak jezevčík
Všem předem moc děkuji.
Je to bastard. A s čim čo ani naj znalec neurči! Ved to je blud uplny!

Blud
napsal(a):
Je to bastard. A s čim čo ani naj znalec neurči! Ved to je blud uplny!
???

SaMalddnfnd
napsal(a):
Všem předem moc děkuji.
Je teda krásnej. Co povaha?
Filomena

XXX.XXX.72.209
Ja v nem taky vidim stoprocentne jezevcika a podle srsti a barvy s nejvetsi pravdeodobnosti i toho pudlika.
Je to povedenej original👍😍