Veterina Slánsko, Kladensko, Nové Strašecí – doporučení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2021 11:13
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Dobrý den všem po sto letech,

dlouho jsem tu nebyla :-) a chtěla bych se zeptat - neb po soc. sítích se nepohybuju a tohle je pro mě jediný místo, kde se shlukuje víc psích lídí - jestli by mi někdo nedoporučil dobrou a spolehlivou veterinu ve výše uvedené oblasti. V brzku nás a naši pidismečku čeká přesun do nových prostor a já tím pádem potřebuju najít tam někoho, na koho bude spoleh, že se v případě nouze o moje čtvernožce dobře a zodpovědně postará. Nejste někdo tam místním? Nevíte, nemáte zkušenosti?
Budu ráda za aktuální osobní zkušenost a radu.
Hezký den všem.
Zrzavci

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2021 11:59

Dost lidí si chválí Postoloprty, ale to už máte trochu z ruky. I když... mají i pražské klienty.
Zejména paní doktorka je skvělá i přístupem.

22.2.2021 12:11
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dost lidí si chválí Postoloprty, ale to už máte trochu z ruky. I když... mají i pražské klienty.
Zejména paní doktorka je skvělá i přístupem.

Moc díky. Jo o Postoloprtech vím, i jsme tam v létě jeli s Rumajzlíkem z chalupy, kterou máme taky v tomhle kraji - měl nějakou pěkně blbou alergickou reakci - enemže - měli zavříno , otvíračka až asi po 16: 00 , což v případě akutky úplně nevyhovuje. Takže jednak z ruky, jednak s takovou neúplně praktickou otvíračkou. Jo, je mi jasný, že mimo velký město nemůžu čekat 24/24 :-) , to je mi jasný. Nicméně píšu si, díky a třebas se někdo vyjádří i k těm bližším městům či městečkům. Já pořád věřím, že i na malých městech, obcích by se mohl najít - možná i právě spíš - poctivej starej dobrej veterinář, kterej umí a umí koukat na věci v souvislostech a nerabuje peněženky, ale záleží mu na zvířeti především.

22.2.2021 12:21

Zrzavci napsal(a):
Moc díky. Jo o Postoloprtech vím, i jsme tam v létě jeli s Rumajzlíkem z chalupy, kterou máme taky v tomhle kraji - měl nějakou pěkně blbou alergickou reakci - enemže - měli zavříno , otvíračka až asi po 16: 00 , což v případě akutky úplně nevyhovuje. Takže jednak z ruky, jednak s takovou neúplně praktickou otvíračkou. Jo, je mi jasný, že mimo velký město nemůžu čekat 24/24 :-) , to je mi jasný. Nicméně píšu si, díky a třebas se někdo vyjádří i k těm bližším městům či městečkům. Já pořád věřím, že i na malých městech, obcích by se mohl najít - možná i právě spíš - poctivej starej dobrej veterinář, kterej umí a umí koukat na věci v souvislostech a nerabuje peněženky, ale záleží mu na zvířeti především.

Ale oni mají i pohotovost, stačí předem zavolat a veterinář dorazí.
http://www.veterina-info.cz/veterinarni-ordinace-v-cr/veterinarni-zarizeni-postoloprty-115.html

22.2.2021 12:30
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale oni mají i pohotovost, stačí předem zavolat a veterinář dorazí.
http://www.veterina-info.cz/veterinarni-ordinace-v-cr/veterinarni-zarizeni-postoloprty-115.html

Žjofka užofka!! Moc díky, prostuduju. díky díky.

22.2.2021 12:39

Zrzavci napsal(a):
Žjofka užofka!! Moc díky, prostuduju. díky díky.

Já to vím z osobní zkušenosti, mám poblíž maminku a v průběhu naší návštěvy si její pes "drbnul" kožíšek o vrata. Bylo to akutní, volali jsme a doktorka tam byla nachystaná dřív, než my.

22.2.2021 12:53
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Tak to je fakt prima, že takhle fungují.. I to, že jak koukám, mají i dojezd za pacientem. Což se v některých případech může hodit velmi.

Mimochodem, když jsme byli na chalupě a naše stará feňule si zatorzila pupik, tak v Rakovníku mě dva veterináři vyfu*ckovali . Jeli jsme tudíž do Prahé, což je výrazně dál a v případě torze je to dost blbý. Tak i proto hledám, hledám.

22.2.2021 13:36
Terven

XXX.XXX.110.191

Já se omlouvám, že se nevyjadřuju k tématu ...to jsem ráda, že vás "vidím"
Každou chvíli si na vás vzpomenu, když túruju po lesích dvě lovkyně...pořád máte zrzavýho a flekatou?

22.2.2021 13:41
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Terven napsal(a):
Já se omlouvám, že se nevyjadřuju k tématu ...to jsem ráda, že vás "vidím"
Každou chvíli si na vás vzpomenu, když túruju po lesích dvě lovkyně...pořád máte zrzavýho a flekatou?

To se neomlouvejte, potěšila jste mě, že si mě tu ještě někdo pamatuje po tý době /já jsem ráda, že stíhám obhospodařovat zrzavo-flekatý stránky naše a dál už se moc nikam nedostanu / Ano, pořád máme zrzavoflekatej tým. Teď navrch ještě i trošilinku mourovatej - překvapivě . Překvapivě díky Flekatici, která se nechala přemluvit k tomu, že kočky - nebo aspoň teda tenhle klouzek mouratej určitě - se nejedí a dá se s nimi i kamarádit.Za tohle si našplhala neskutečný body.

23.2.2021 09:06
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Nikdo další z téhle oblasti se tu nevyskytuje?

23.2.2021 09:17
janaa

XXX.XXX.34.210

Já tam znám taky jen Postoloprty ale cca 10 let zpátky. Jen tam hodně záleželo na tom,kdo sloužil. Mašek nám jezdil i očkovat domů apod. Tehdejší paní doktorka mi sešila čubu trženou od prasete, že to za dva dny celý prasklo a musela do narkozy a na celkovou revizi....

23.2.2021 10:19
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

janaa napsal(a):
Já tam znám taky jen Postoloprty ale cca 10 let zpátky. Jen tam hodně záleželo na tom,kdo sloužil. Mašek nám jezdil i očkovat domů apod. Tehdejší paní doktorka mi sešila čubu trženou od prasete, že to za dva dny celý prasklo a musela do narkozy a na celkovou revizi....

Díkec, no to bude asi jako všude na větších veterinách. Já bych byla úplně právě nejradši, kdyby se mi podařilo najít "dvorního" veterináře, kterej bude znát naše psy komplexně. Kdysi pradáávno jsem chodívala k Herčíkovi, znal moje psy dokonale, prvního několikrát vytáhnul hrobníkovi z lopaty a to tak, že dobře fungoval dál,. Ještě i s naším prvním ohaříkem jsme tam chodili, ale pak z toho byla velkoklinika, kde psa vyšetří Fanda, kontrolu dělá Maruška a nikde není kontinuita, jako když má psa v rukou od počátku problému jeden člověk, kterej vidí, jak se to vyvíjí, či nevyvíjí. Tak bych právě při tom přesunu ráda našla pana dochtora, kterej prostě bude vědět, jak kterej náš pes "fungá" . Máme teď dva fajn doktory, kteří se střídají a oba čoklidy znají, jeden i z občasnýho společnýho venčení za barákem, což už je pochopitelně nadstandard, ale prostě nejradši bych našla něco takhle podobnýho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík