Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

impro

26.2.2021 18:46
impro

XXX.XXX.112.12

Zdravím, potřebovala bych poradit s plastovou přepravkou na malé plemeno. Hledám nějakou, co se nerozbije po třech použitích. Našla jsem některé s mřížkou z plastu, ale i kovu a přemýšlím, která je lepší. Trochu se bojím, že pes bude plast ohryzávat a může sežrat ostré úlomky. Na druhou stranu, při nějaké nehodě, náraz do plastu bolí méně, než náraz do železa. Můžete hodit odkaz na přepravku, která se osvědčila vám? Jsou lepší plastová nebo kovová dvířka?

26.2.2021 19:57
Liliane

XXX.XXX.220.18

A nechcete raději takovou tu látkovou přepravku - tašku? Nárazy byste tím měla vyřešené..

26.2.2021 20:06
Ebi

XXX.XXX.104.139

Liliane napsal(a):
A nechcete raději takovou tu látkovou přepravku - tašku? Nárazy byste tím měla vyřešené..

také si myslím, že by byla pro pejska příjemnější
my máme pro jezevčíky podobnou jako je tahle a zároveň slouží jako jeden z pelíšků- Osvědčila se také když nesměla mít jedna z feneček pohyb /páteř/, tak tam trávila většinu dne a úplně v pohodě. Tím jak je tam síťovina, vůbec jí to nevadilo.

https://www.bestpet.cz/cz-detail-1096186-seda-latkova-prepravka-pro-psa-kennel-s-60x42x44-cm.html?gclid=CjwKCAiA1eKBBhBZEiwAX3gql9TuEozSezSCWY4CmSMUYRBKPoxeLDBGXSVFiStUpW1hyvRydJr6pxoC9U0QAvD_BwE

26.2.2021 20:33
Liliane

XXX.XXX.220.18

Ebi- ano, máme podobnou 👍 Nás ty uzavřené prostory moc rád nemá, ale někdy se holt nedá nic dělat..

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2021 20:42

impro napsal(a):
Zdravím, potřebovala bych poradit s plastovou přepravkou na malé plemeno. Hledám nějakou, co se nerozbije po třech použitích. Našla jsem některé s mřížkou z plastu, ale i kovu a přemýšlím, která je lepší. Trochu se bojím, že pes bude plast ohryzávat a může sežrat ostré úlomky. Na druhou stranu, při nějaké nehodě, náraz do plastu bolí méně, než náraz do železa. Můžete hodit odkaz na přepravku, která se osvědčila vám? Jsou lepší plastová nebo kovová dvířka?

U malých psů používám přepravky Capri II nebo Capri III

impro

26.2.2021 21:09
impro

XXX.XXX.112.12

rájka999:
Děkuji za odpověď. Nerozhryzali vám ty plastové mřížky?

26.2.2021 21:10

My máme jednu obří přepravku od Maelson, látková, relativně nezničitelná (naše už x let jako nová), kvalitní. Vlastní vila v obýváku. Každopádně se značkou v okolí maximální spokojenost, i když je trochu dražší. Viděla jsem i tuhle pro miniatury, ale bydlel tam kryska. Spokojeně.

https://cestovani-se-psem.heureka.cz/maelson-nylonova-prepravka-pro-male-psy-a-kocky-bezova-52-x-30-x-30-cm/

Tady víc fotek s vychytávkami:
https://www.alza.cz/pet/maelson-nylonova-prepravka-pro-male-psy-a-kocky-antracitova-52-30-30-cm-d5691795.htm

26.2.2021 21:25
alcamer

XXX.XXX.9.182

Dobrý den, nemám tedy čivavu, ale malého křížence (do 5 kg) a používám přepravky Skudo od Tommi. Máme dvě velikosti (tuším, že 3 a 5). Menší používáme na kratší cesty a větší, když se jede někam dál, nebo bude potřeba psa zavřít (návštěva u prarodičů, táty, atd.) a nemůžu si ani na jednu stěžovat. Jsou krásně prostorné, dají se k nim přidělat kolečka, nebo popruh. Kupovala jsem je, když jsem si psa pořizovala skoro 5 let zpátky, a až na různé oděrky od manipulace jsou stále v pořádku. A to tu menší používáme několikrát do týdne.

26.2.2021 21:35

impro napsal(a):
rájka999:

Ne, to se mi ještě nestalo, plast je dost pevný. A u III jsou dvířka kovová.

26.2.2021 22:38
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

impro napsal(a):
rájka999:

Čivava není potkan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík