Uživatel s deaktivovaným účtem

Bereme od nich sušenou přílohu a kompletní směs jako zálohu. Ale oboje si míchám sama podle situace a ročních období, tj. př. podzim více řepy a jablek (vitamin C) apod. Nikdy špatná zkušenost, téměř 3 roky. Neustále ladí a přidávají suroviny. Jednou jsem řekla, že by se mi v příloze hodilo mleté paroží jako pojistka Ca, nejen možnost přimíchání v kompletu, a bylo tam.
Jinak pozor na kurkumu, i 1 % je hodně aromatické.
Můj pes na tom chvíli byl, než jsme přešli na Barf. A nemůžu si stěžovat, pes na tom prospíval a možnost vytvořit si vlastní složení je super, vždycky se tím suprově zabavím. Ale cena moc přívětivá není. Teď už to mám jen jako zálohu, když je pes na hlídání u babičky, jsem u táty, nebo na cestách.
Uživatel s deaktivovaným účtem

alcamer
napsal(a):
Můj pes na tom chvíli byl, než jsme přešli na Barf. A nemůžu si stěžovat, pes na tom prospíval a možnost vytvořit si vlastní složení je super, vždycky se tím suprově zabavím. Ale cena moc přívětivá není. Teď už to mám jen jako zálohu, když je pes na hlídání u babičky, jsem u táty, nebo na cestách.
Náhodou příloha je skvělá a vůbec nevyjde draho. Mám tam jen zeleninu, ovoce, bylinky, semínka, paroží, symbolicky dýni... Absolutně bez práce, jen občas přisypu kelpu, cáknu trochu vody/vývaru a plácnu do toho živočišnou složku. Absolutní nadšení, to bylo vždycky to nejhorší, když běžnou sacharidovou přílohu standardně nedostává.