eee

XXX.XXX.20.23
Zdravím.... jdu sem s dotazem.
Mám podezření na to, že máme pejska z množírny, kterou paní vesele provozuje dál. Když jsme si pro našeho stafíka před 3ma rokama jeli, přijeli jsme k rozpadlému statku, paní hodila štěňátka ven na trávník (takže jsme neviděli, v jakých podmínkác vyrůstají). Věděla jsem, že tam něco nehraje, a v ten moment už to nebyl jen chtíč mít vysněného pejska, ale i potřeba mu pomoci - bůh ví, kde by skončil. Dala jsem si tu práci a obepisovala další pejskaře, kteří odtamtud mají pejska... zjistila jsem, že někteří z pejsků mají velké zdravotní problémy (špatné nohy,kyčle, atd.). Ten náš je epileptik. Začala jsem tedy sledovat inzerce a všimla jsem si, že paní dává inzeráty minimálně 3x ročně.... což znamená, že doma má více fen. Je dost možné, že jedna fena má i dva vrhy ročně. Každý inzerát měl jiné PSČ, možná proto, aby to nebylo moc nápadné. Jednou dokonce i Praha s tím, že její syn jel na služebku a ona mu štěňátka jen hlídá! Přitom je to jedno místo, jedna ženská. Co můžu udělat pro to, aby se s tím začalo něco dělat? Aby se tam jel někdo podívat a zjistil ,kde je pravda? Slyšela jsem, že spoustu nahlášených případů KVS zamete pod kobereček a vůbec se nestará....
Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

...když nebude poptávka po psech bez PP nebude tedy ani jejich nabídka a tudíž ani množírny....
eee

XXX.XXX.20.23
napsal(a):
...když nebude poptávka po psech bez PP nebude tedy ani jejich nabídka a tudíž ani množírny....
Máte pravdu. My chybu udělali a už nikdy bych psa bez PP nepořídila. Myslím si však, že poptávka bude pořád. Některým lidem to nedochází tak, jako to nedošlo před lety nám.

Kdyby na to existovalo jiné řešení, než přestat takové psy kupovat (a přesto jsme tu někdy označováni za blbce, když lidem radíme především se vyhnout kupování psa bezPP... ), už by to dávno bylo vyřešené.
Dá se zkusit na ně poslat KVS nebo finančák, víc asi těžko.

Jak sama píšete, spousta lidí řekne: Přece jsme ho tam nemohli nechat. Ale co jeho máma a ti další? Jediná rada fakt je nekupovat. Což ovšem v této šílené době jaksi reálně nehrozí, jak to tak vidím. Mám pocit, že každej chce psa.
Můžete tam tu KVS poslat, za to nic nedáte. Zákony máme, jen je vymáhat.

"Mám pocit, že každej chce psa."
Mě to děsí. Už teď se mnozí shodneme, že psů je moc. Co bude tímto tempem za dva tři roky... ?

napsal(a):
"Mám pocit, že každej chce psa."
Mě to děsí. Už teď se mnozí shodneme, že psů je moc. Co bude tímto tempem za dva tři roky... ?
Po včerejšku, kdy jsem četla na FB příspěvky chovatelů, jak jim lidi pořád volají a nadávají, ačkoliv štěňata nemají nebo ani nemají feny, jen psy, se fakt hrozím toho, jak toto skončí. Ještě že jsem si prozíravě nikam číslo telefonu nebo email nedala. A když mně náhodou nějaký otrava zavolá, tak vím, od koho to číslo získal.
napsal(a):
Po včerejšku, kdy jsem četla na FB příspěvky chovatelů, jak jim lidi pořád volají a nadávají, ačkoliv štěňata nemají nebo ani nemají feny, jen psy, se fakt hrozím toho, jak toto skončí. Ještě že jsem si prozíravě nikam číslo telefonu nebo email nedala. A když mně náhodou nějaký otrava zavolá, tak vím, od koho to číslo získal.
Hele,mě píšou i lidi,že chtějí štěně zlaťáka naštěstí na stránkách mám jen mail, telefon bych nikdy nezveřejnila,ani před touhle štěňátkovskou mánií

janaa
napsal(a):
Hele,mě píšou i lidi,že chtějí štěně zlaťáka naštěstí na stránkách mám jen mail, telefon bych nikdy nezveřejnila,ani před touhle štěňátkovskou mánií
Jo, psala tam paní, co chová flaty, že po ní taky chtěli zlaťáka. Masakr.

janaa
napsal(a):
Tak on se snaží něco oplodňovat imrvére
Můžu poskytnout kvalitní chovný materiál s dlouholetou pracovní zkušeností v oboru
Ježiš, dyť vona je Šťopka vlastně vykastrovaná, no do pr.....
napsal(a):
Můžu poskytnout kvalitní chovný materiál s dlouholetou pracovní zkušeností v oboru
Ježiš, dyť vona je Šťopka vlastně vykastrovaná, no do pr.....
On chce stejně jen blondýny nacvičujou si to tak přesvědčivě, že když jsem jela s čubou za krycím psem,tak první,co udělala,že si lehla a dala ocas na stranu až pak jí došlo,že s tímhle to půjde jinak,než s Kevinem

janaa
napsal(a):
On chce stejně jen blondýny nacvičujou si to tak přesvědčivě, že když jsem jela s čubou za krycím psem,tak první,co udělala,že si lehla a dala ocas na stranu až pak jí došlo,že s tímhle to půjde jinak,než s Kevinem
Neneeeee
janaa
napsal(a):
omlouvám se,že se vměšuju, ale šla jsem se podívat na svůj dotaz ohledně veta v našem novým bydlišti a nakoukla i sem. A tohle mě rozsekalo chudera nebohá! Takhle má mínusový hodnoty mozkových buńěk, neb se všechny přestěhovaly na opačný konec těla a voni se jí ešče smějou!
Zrzavci
napsal(a):
omlouvám se,že se vměšuju, ale šla jsem se podívat na svůj dotaz ohledně veta v našem novým bydlišti a nakoukla i sem. A tohle mě rozsekalo chudera nebohá! Takhle má mínusový hodnoty mozkových buńěk, neb se všechny přestěhovaly na opačný konec těla a voni se jí ešče smějou!
Hele opačně,já se vždycky chechtám,když háraj, jak to dokážou vychytat a vyladit,že by se i ten mini pindík na ně dostal to jsou vždycky pozice...