Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2021 10:32
essie_lova

XXX.XXX.172.175

Dobrý den,

mám dvouletou fenečku po operaci močových kamenů (struvitů) a pár z Vás mi poradilo, že je potřeba častější venčení ale bohužel mi moje práce neumožnuje si to nějak zařídit. Samozřejmě bych přinejhoším si našla někoho na venčení ale napadlo mě, zda by jí nešlo naučit na umělý psí záchod doma... je to moc chytrá borderečka takže v tom by být problém neměl. Ovšem vůbec nevím jestli je možné pejska, který je naučený, že doma nesmí tohle vůbec naučit. Proto bych ráda znala Váš názor a popřípadě rady či kontakt na nějakého cvičitele.

Předem moc děkuji.

9.3.2021 15:36
juhaj

XXX.XXX.164.121

Neučit, nedělat psovi zmatek v hlavě, nehledě na to, že pak se to těžko odnaučuje. Řešte pomocí venčícího člověka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2021 16:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

essie_lova napsal(a):
Dobrý den,

mám dvouletou fenečku po operaci močových kamenů (struvitů) a pár z Vás mi poradilo, že je potřeba častější venčení ale bohužel mi moje práce neumožnuje si to nějak zařídit. Samozřejmě bych přinejhoším si našla někoho na venčení ale napadlo mě, zda by jí nešlo naučit na umělý psí záchod doma... je to moc chytrá borderečka takže v tom by být problém neměl. Ovšem vůbec nevím jestli je možné pejska, který je naučený, že doma nesmí tohle vůbec naučit. Proto bych ráda znala Váš názor a popřípadě rady či kontakt na nějakého cvičitele.

Předem moc děkuji.

Jak píše juhaj, nedělala bych. Pak budete řešit psa (fenu), který(á) doma močí do postele, křesla, na koberec...Takové příspěvky se tady objevují pravidelně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík