Německý špic malý štěňátka s PP FCI

Prodám Německého špice malého - Rodinná chovatelská stanice Karamit Nova za...
Dohodou
Ahojte,
túto slečnu som si pred rokom zobrala domov a nedá mi pokoj zistiť aspoň názor iných ľudí čo by mohol byť otec...
Matka je malý špic a otec neznámy, meria cca 20-25cm dá sa povedať dlhosrstá a strašne rada vyhrabáva zo zeme všetko živé, je hrozne ubrechaná (breše aj keď cez ulicu len vtáčik preletí).
Je to len otázka na váš nazor, je mi jasné že to na 100% vedieť nebudem😇 (pre ľudí ktorý radi šprcú do všetkého, máme ju dnu ale cez deň keď sme všetci von tak aj ona je von).
Uživatel s deaktivovaným účtem
aluska
napsal(a):
špizevčík ?
Zdá se, že je poněkud delší ( i když všechny fotky jsou zpředu ) a tak otec by mohl být jezevčíkovitý voříšek, kterých všude běhá dost.
Jasný Karl von Bahnhof
no ona je trochu dlhšia a hrozne rada vyťahuje hlavne myši a potkany z dier a potom ich necháva pred dverami🤦🏻😂
Olinko2021
napsal(a):
Matka je určite špic pretože som ju videla ale otca neviem... Ako šteňa sa viac podobala na špica ako teraz
Matka nejspíš nebyla čistokrevný špic, to by ta vaše fenka vypadala jinak, matka prostě byla kříženec, co vypadá jako špic, otec neznámý, nejspíš taky nějaký kříženec, prostě typický vesnický směsky a plemen v předcích je určitě hodně x generací zpátky. Odhadnout plemena se dají jakžtakž jen u první generace. Vždyť je to fuk, fenka je pěkná a asi i zdravá a o to jde.
cotel
XXX.XXX.84.8
Strašně se mi to líbí a ať si je to co chce 😀
Hanka.
XXX.XXX.166.242
Dobrý den. Může se přivtěřit.??Já už dávala fotky stěnda v lednu ale stále mě to nedá abych se nezeptala.je akční, prohání kočkau ale nekousne spíš si jen hraje,má 4.5 měsíce a váží 6kil,dlouha je ale možky krátké nejsou. A když ji pohladí m po hlavě tak jak kdyby vzadu ji má lehce do špičky, (nevím jak to popsat😂😂) je to malá rebelka..
Přijde mi něco s drsnosrstým jezevčíkem.
Hanka.
XXX.XXX.166.242
napsal(a):
Přijde mi něco s drsnosrstým jezevčíkem.
Asi to tak bude, říká to více lidí 😂😂