Uživatel s deaktivovaným účtem

A má být papírový nebo plyšový?
(sorry.... )
Neznámý uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct s výběrem plemena psa. Chtěli bychom většího psa cca velkého jako retrívr na zahradu potíž je v tom že máme poměrně malou zahradu. Kdybyste byly tak hodní a poradili byste mi.
Děkuji
a hodláte s ním podnikat co ?
Jestli chcete aby jen malebně seděl a "zdobil" , tak fakt nejlépe sádrového
Neznámý uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct s výběrem plemena psa. Chtěli bychom většího psa cca velkého jako retrívr na zahradu potíž je v tom že máme poměrně malou zahradu. Kdybyste byly tak hodní a poradili byste mi.
Děkuji
Malá zahrada nevadí, tam si může odpočinout po procházce anebo vykonat rychlou potřebu. Pokud potřebujete psa jenom na zahradu, pak mají fakt krásný svítící zimní bernardýny třeba na Exihand Brno.

A tak krom nějakých specifických plemen není malá zahrada na překážku.
Já když opomenu nějaký štěněcí věk a mladýho energickýho pubescenta, tak dospělí psi se mi stejně válí na dvoře a tak max se zvednou a popoběhnou k brance hlídat.
Pokud bude mít pes dostatečné vyžití prochajdy, tak klíďo brďo
A co se týče výběru plemene, tak info větší pes a malá zahrada....to fakt neporadí nikdo.
Vždycky je nutné si ujasnit, jak si život se psem představuju, co mu můžu nabídnout za aktivity atd atd.

Neznámý uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji
A to chcete toho psa jenom na zahradu? Nebo zvažujete, že s ním budete podnikat i jiné aktivity?