Dobrý den, zajímalo by mě jesli tu někdo nemá křížence jorkšíra a australského silkyho? Mám dvouleteho pejska, měl to být samozřejmě jorkšír ale určitě není, zajímalo by mě s čím může být zkřížený. U nás v okolí nikdo jorkšíra s PP nemá. Prosím nechci odpovědi že jsme měli koupit psa s PP, dneska bych už pořídila jedině s PP, diky
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste přidat fotku.
Jinak já osobně si myslím, že pravděpodobnost, že by to byla křižovatka yorka a silkyho není vysoká, protože silky není zrovna nejpočetnější plemeno. Jestli ho máte z množírny, tak asi napoví, jaká plemena tam množí.
Taky bych se spíš přikláněla k tomu, že to bude pravděpodobněji klasický jorkmut, kde se geneticky přičinilo všechno, co bylo malý a zrovna se tam přimotalo. Celkově asi moc nemá cenu přemýšlet, že cokoli z množky bude kříženec dvou plemen, kdy by rodiče byli čistokrevní příslušníci toho jednoho konkrétního.
Díky, pejska mám od paní od Žatce, rodiče nám ukázala ale nemyslím si že to byli oni, vložím sem foto pejska a údajných rodičů, pes je celkově velký a vysoký ale jinak zlatej
Čistokrevné jorkšíry jsem naposled viděla dávno, když mi bylo asi pět let. V záplavě všech jorkmutů, co mají všichni místo jorkšírů, už ani nevím, jak ten čistokrevný má fakt vypadat... Ale ti skrčenci na posledních fotkách vypadají hrozně. Nezdravě.
To váš pes aspoň vypadá zdravý a opečovávaný. U tamtoho bych se fakt bála, že to mrskli na gauč jen na fotku a vytáhli to kdovíodkud.
U nás kdysi v baráku bydlela paní s PP fenkou. Měla dlouhou srst a vypadala, co si vzpomínám, úplně jinak, než co se dnes za yorky vydává. Ale Tobík je i tak fešák. Bohužel, ti pejsci na fotografiích vypadají, jako když se akorát moc bojí, podle mžourání je asi fakt vytáhli že sklepa, z nějaké klece. Zatímco Vás Tobík je prototyp spokojeného pejska, tyhle dva by mohli sloužit jako odstrašující příklad proč nebrat bez PP, na čem se ,,vyrábí,,.