Uživatel s deaktivovaným účtem

Bramboora
napsal(a):
Ahojte mám veľký problém som preto vo veľkých depresiach a neviem čo robiť moj 25kg pes stredného vzrastu zožral umývacu hubku na riad ale bola stará tak nemala to také hnusne drsne ale chcel som mu to zobrať ale on to rýchlo prehltol prosím poraďte ✨🥺
Nevím, jestli na to už není pozdě, ale asi to ještě můžete zkusit. Dejte mu naředěný peroxid vodíku, třeba inj stříkačkou do huby, aby to musel spolykat. Mělo by to vyvolat zvracení.
Kopíruji přesnější návod:
Peroxid naředíme 1:1 s vodou a výsledný roztok aplikujeme. Efekt zvracení je vyvolán do několika málo minut. Pokud do 10 minut nedojde ke zvracení, můžeme zkusit aplikovat roztok znovu. Celkové množství podaného peroxidu by mělo být zhruba 1 polévková lžíce na 10 kg hmotnosti zvířete.
Já bych si i tipla, že to vyblije sám, ale podělat se může vždycky všechno. Já bych asi na vyvolání zvracení byla moc posera a radši žhavila dráty na veterinu, případně jela...
Zas je to stará houbička. Důležitý, co je to zač. Ta umělá barevná? Nějaká z přírodních materiálů?
Kolik psů sežralo molitan, plyš a někudy to vyšlo bez zásahu? Že to uvnitř nabobtná asi tak šíleně nehrozí... Nebo jakou má stará houbička reálně absorbční schopnost?
Jak jste od večera dopadli?
Atheira
napsal(a):
Já bych si i tipla, že to vyblije sám, ale podělat se může vždycky všechno. Já bych asi na vyvolání zvracení byla moc posera a radši žhavila dráty na veterinu, případně jela...
Zas je to stará houbička. Důležitý, co je to zač. Ta umělá barevná? Nějaká z přírodních materiálů?
Kolik psů sežralo molitan, plyš a někudy to vyšlo bez zásahu? Že to uvnitř nabobtná asi tak šíleně nehrozí... Nebo jakou má stará houbička reálně absorbční schopnost?
Jak jste od večera dopadli?
Tak zatiaľ je všetko v poriadku už aj bol na veľkú potrebu. Bola to už úplne stará huba ta na riady taka farebná. Neznášam ľudí čo vyhadzujú smetie do lesa ak mi pre toto zomrie pes...
Bramboora
napsal(a):
Tak zatiaľ je všetko v poriadku už aj bol na veľkú potrebu. Bola to už úplne stará huba ta na riady taka farebná. Neznášam ľudí čo vyhadzujú smetie do lesa ak mi pre toto zomrie pes...
Že si došel je určitě dobrá věc, nicméně kontrolovala bych, aby ta houba skutečně vyšla. Určitě byste to měla poznat podle barevných kusů v bobcích. Tak stravitelná, aby to vidět vůbec nebylo, ta houba nebude. Prostě bych byla ve střehu.
Atheira
napsal(a):
Že si došel je určitě dobrá věc, nicméně kontrolovala bych, aby ta houba skutečně vyšla. Určitě byste to měla poznat podle barevných kusů v bobcích. Tak stravitelná, aby to vidět vůbec nebylo, ta houba nebude. Prostě bych byla ve střehu.
Myslíte že sa dostane von lebo zatiaľ žiadne príznaky tak ja neviem lebo on ju asi zhltol celú 😥

Já myslím, že zvracet to už nebude, že to vyjde druhou stranou. Pokud je pes v pohodě, hlídala bych jen bobky, jak psáno výš. Neštítit se a normálně to hov... rozebrat. Rukama teda ne, třeba klacíkem.
Luca_lu

XXX.XXX.18.2
Nase 10 mesicni fenka flat coated retrivra take sezere kde co... za svuj zivot uz asi 5x... uhlidat nejde, vzdy neco najde, takze snedla uz latkovy kapesnik, ponozku, kus tricka, kus plysove hracky apod.. naprikla ten kapesnik mel velikost cca 20x20 cm a vyzvracela ho az 4.den... vyjimecne to u ni projde strevama, spis to vyzvraci, ale vzdy az tak ten 4. den, driv ne. Jinak je mozne pejskovi podat kysele zeli, to pomaha na pohyb strev a mohlo by to rychleji vyjit ven.

Luca_lu
napsal(a):
Nase 10 mesicni fenka flat coated retrivra take sezere kde co... za svuj zivot uz asi 5x... uhlidat nejde, vzdy neco najde, takze snedla uz latkovy kapesnik, ponozku, kus tricka, kus plysove hracky apod.. naprikla ten kapesnik mel velikost cca 20x20 cm a vyzvracela ho az 4.den... vyjimecne to u ni projde strevama, spis to vyzvraci, ale vzdy az tak ten 4. den, driv ne. Jinak je mozne pejskovi podat kysele zeli, to pomaha na pohyb strev a mohlo by to rychleji vyjit ven.
Taky mám všehožrouty, ale toto teda nedělají. Včera jsem psovi z huby opět tahala myš. Před týdnem jsme odčervili.
Já, když pes sežral něco očividně špatného (udičku kočce, s těma koženýma proužkama) jsem ho normálně nacpala čerstvýma rohlíkama. Dává se kyselé zelí, ale to by mi do huby nevzal. Větší kusy masa jsou taky dobré, cokoliv, co to dobře obalí. Je to pár týdnů, co mi vykadil látkovou roušku a to jsem na to přišla náhodou, když jsem chtěla bobek odkopnout a rozpadnul se.

Bramboora
napsal(a):
Myslíte že bude vracať alebo to prejde črevami neviem čo všetko môže prejsť myslíte že ma šancu prejsť ta hubka na riad alebo to vyvracia pretože normálne papa chodí normálne na veľkú potrebu
Myslím, že to projde.

Terven
napsal(a):
Gratuluji...bylo to napínavý
Čekala jsem to spíš spodem...
Já taky

Terven
napsal(a):
Gratuluji...bylo to napínavý
Čekala jsem to spíš spodem...
Já jsem si skromne tipoval že to vyblije, když už náhodou něco pozrou moji drazí psove, zásadně to nakonec jde vrchem, málokdy zadem :D