Jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí červený

Prodám Jezevčíka dlouhosrstého - CHS z Habrových hájů nabízí k rezervaci št...
Dohodou
Dobrý den, mám dotaz,
zda můj jezevčík dlouhosrstý není moc malý má 6 měsíců skoro a zdá se mi, že je malý.
Děkuji za všechny odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
a kde máte toho jezevčíka?
Adalol
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz,
zda můj jezevčík dlouhosrstý není moc malý má 6 měsíců skoro a zdá se mi, že je malý.
Děkuji za všechny odpovědi.
..to ale není jezevčík.....vypadá to do budoucna na pěkného středně velkého voriska...a kolikpak jste zaplatili za toho jakojezevce....
Adalol
napsal(a):
Musí mít čistokrevný pes papíry nebo je to jen když chcete? A ještě myslíte si že je čistokrevný .jo a je to fena
Váš pejsek je úplně evidentní kříženec - čistokrevný jezevčík vypadá viz foto od Lupuse.
Čistokrevný pes má vždy papíry - to je totiž doklad jeho čistokrevnosti.
Adalol
napsal(a):
Později paní zdražila na 6000
To je jedno, čistokrevný není na první pohled. A bez PP ani být čistokrevný nemůže.
Ale hezký je a naštěstí vás nestál moc. Možná i za útulkáče byste dala tolik.
Adalol
napsal(a):
Dali jsme za něj 4000 Kč ale pak už paní zdražila
..bože, dřiv za bonbonieru nebo lahev a už aby to bylo z domu......
napsal(a):
To je jedno, čistokrevný není na první pohled. A bez PP ani být čistokrevný nemůže.
Ale hezký je a naštěstí vás nestál moc. Možná i za útulkáče byste dala tolik.
Hlavně že nějaký pejsek je jinak klidně mi tykejte mám 12 ale i na pohled se mi zdálo že nemůže být čistokrevný děkuji všem za normální odpovědi a klidně ještě se ptejte
napsal(a):
..bože, dřiv za bonbonieru nebo lahev a už aby to bylo z domu......
Jo ale dneska je štěně nedostatkové zboží
napsal(a):
Jo ale dneska je štěně nedostatkové zboží
..pravda....respektive když jsou lidi ochotni to dat, tak nakonec proč ne ..
napsal(a):
..pravda....respektive když jsou lidi ochotni to dat, tak nakonec proč ne ..
Já si myslím, že to už ani není o tom, že jsou ochotní dát za štěně křížence nebo voříška takovej balík. Je to o tom....buď to dáš a nebo nemáš štěně.
napsal(a):
Já si myslím, že to už ani není o tom, že jsou ochotní dát za štěně křížence nebo voříška takovej balík. Je to o tom....buď to dáš a nebo nemáš štěně.
.no je to děs...
Adalol
napsal(a):
Musí mít čistokrevný pes papíry nebo je to jen když chcete? A ještě myslíte si že je čistokrevný .jo a je to fena
Ano, musí mít papíry. A ne, myslíme (spíše víme), že není čistokrevný. Ale to neznamená, že vám nebude dělat radost.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ono je to fuk a možná je i lepší, že je křížený - aspoň nebude trpět na problémy s páteří a zdeformovanýma nožičkama👍
To jo nás mynulý jezevčík který už není mezi námi kvůli nějakému Blbovi který ho otrávil byl několikrát na magnetické rehabilitaci s tímhle máme zažitý zlomený kloub a amputace rapku (vlčích) a ještě k tomu mám teď upadl kvůli obvazane nožce ale zdá se nám lepší
napsal(a):
Ano, musí mít papíry. A ne, myslíme (spíše víme), že není čistokrevný. Ale to neznamená, že vám nebude dělat radost.
přesně tak každému závisí na tom jenom jestli je čistokrevný jestli s ním bude chodit na výstavy ale na tom jak se ten pes bude mít jim vůbec nezáleží ale aspoň bude dělat radost je to velmi šikovná fenka v šesti měsících už umíme sedni,lehni,pac, překul se, mrtvá, otočka a jakštaks umíme slalom mezi nohama a couvání je šikovná už se učíme výskok na záda když jsem na 4
Adalol
napsal(a):
přesně tak každému závisí na tom jenom jestli je čistokrevný jestli s ním bude chodit na výstavy ale na tom jak se ten pes bude mít jim vůbec nezáleží ale aspoň bude dělat radost je to velmi šikovná fenka v šesti měsících už umíme sedni,lehni,pac, překul se, mrtvá, otočka a jakštaks umíme slalom mezi nohama a couvání je šikovná už se učíme výskok na záda když jsem na 4
Tak to se teda musím ohradit. Mám psy s PP a věnuju se jim, co to jde. Děti dospělé, času mám dost. Slalom teda neumíme, ale umíme jiné věci.... třeba přinést střelenou kachnu.
Včera jsem vyfotila i večeři. U nás se mají psi líp než lidi, chlapům tak nechystám.
napsal(a):
Tak to se teda musím ohradit. Mám psy s PP a věnuju se jim, co to jde. Děti dospělé, času mám dost. Slalom teda neumíme, ale umíme jiné věci.... třeba přinést střelenou kachnu.
Včera jsem vyfotila i večeři. U nás se mají psi líp než lidi, chlapům tak nechystám.
Hned bych si dala
Vždycky je to o lidech.
fikovnice
napsal(a):
Tak tak - Floček přicestoval za láhev vína!
....a nejlepší obchod života viď...
co, láhev vína.
já jsem si nechala ještě zaplatit za to, že si Noru odvezu.