strava

XXX.XXX.0.148
Máme 2 měsíční štěňátko a dneska vykakala zelený průjem, pak se hned potom vyzvracela a začala škytat.
Špatnou stravu nemá a vůbec nevíme co s tím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pomeranian 2 měsíce? To měl být ještě u chovatele.
A co štěněti vlastně dáváte?

strava
napsal(a):
Máme 2 měsíční štěňátko a dneska vykakala zelený průjem, pak se hned potom vyzvracela a začala škytat.
Špatnou stravu nemá a vůbec nevíme co s tím.
Pokud nevíte čím by to mohlo být, tak se zbalte a jeďte někam na veterinu nebo minimálně konzultujte s vetem.
Dvouměsíční štěňátko je ještě malý mimino, může to být cokoliv.
Kdyby to byl jenom průjem, tak by to člověk mohl svést na dietní chybu, nasadí dietu, počká dvanáct hodin a uvidí se. Pokud je tam průjem i zvracení, tak co já vím, může to být klidně i nějaká infekce, navíc štěně může být brzy dehydratované, z těla odcházejí minerály....nechci vás strašit, ale taky to může vzít rychlý konec.
strava

XXX.XXX.46.64
teď jsme přešli na jinou stravu nechtěla to papat a ještě k tomu jsme zjistili že paní je podvodnice a že tomu štěňátku se může něco stát jinak papa granule a nedávno jsme byli u veterináře a ten nám řekl že je zdravá byli jsme tam asi v úterý
strava

XXX.XXX.46.64
napsal(a):
Pomeranian 2 měsíce? To měl být ještě u chovatele.
A co štěněti vlastně dáváte?
jenom granule

Aby to nebyl ten případ štěňat pomeranianu s parvovirozou, pořád se to opakuje i na FB.
Zadavatelka by se mohla víc rozepsat. Každopádně bych co nejrychleji mazala na veterinu.

napsal(a):
Aby to nebyl ten případ štěňat pomeranianu s parvovirozou, pořád se to opakuje i na FB.
Zadavatelka by se mohla víc rozepsat. Každopádně bych co nejrychleji mazala na veterinu.
No upřímně, pokud by se ty průjmy a zvracení mělo opakovat........mě bohužel taky napadla parva, ale nechtěla jsem malovat čerta na zeď, může to být prkotina, dietní chyba, ale kdyby to byla parva, tak než se rozhoupou po svátcích na veterinu, tak taky může být po štěněti.
Bohužel jsem parvu u štěněte zažila a i když nejsem zmatkař, tak jakmile by mi štěně průjmovalo i zvracelo, tak bych pro jistotu na tu veterinu mazala.

napsal(a):
No upřímně, pokud by se ty průjmy a zvracení mělo opakovat........mě bohužel taky napadla parva, ale nechtěla jsem malovat čerta na zeď, může to být prkotina, dietní chyba, ale kdyby to byla parva, tak než se rozhoupou po svátcích na veterinu, tak taky může být po štěněti.
Bohužel jsem parvu u štěněte zažila a i když nejsem zmatkař, tak jakmile by mi štěně průjmovalo i zvracelo, tak bych pro jistotu na tu veterinu mazala.
Taky mám zkušenost a štěně bylo dlouho na umření. A sotva se z toho vylízal, tak málem skočil pod auto. Asi měl 7 životů nebo co, nakonec se dožil 15 let.
napsal(a):
.... no a k tomu píše, že "zjistili, že paní je podvodnice, že štěně může být nemocné", tak co si pod tím představit? To by celkem štimovalo.