arte.P

XXX.XXX.13.233
Proč myslíte, že se uspokojuje?
Uživatel s deaktivovaným účtem

a vy se nikdy, vůbec nikdy, nemyjeme mezi nohama?
to je teda hnus.

Proboha co si tady člověk v poslední době přečte.
arte.P

XXX.XXX.13.233
Dori1234567
napsal(a):
No pak u toho tak zvlastne poskakuje jako by se proste udelala: Jako u cloveka
Teda Vy máte zvláštní zkušenosti, dáváte Ifauně úplně nový rozměr
Nenapadlo Vás, že tím ten pes třeba signalizuje nějaký zdravotní problém? Neposuzujte chování zvířat podle sebe.
arte.P
napsal(a):
Teda Vy máte zvláštní zkušenosti, dáváte Ifauně úplně nový rozměr
Nenapadlo Vás, že tím ten pes třeba signalizuje nějaký zdravotní problém? Neposuzujte chování zvířat podle sebe.
Prave proto se ptam jestli to neni nejake divne nebo nenaznacuje to nejaky zdravotni problem

Nechci řešit masturbaci/onanii lidí.
Ale u fen jsem se s tímhle chováním setkala. U nekastrované i kastrované. Fena nebyla kastrovaná jako roční, ale chování obou docela odpovídá popisu zadavatele.
Rozhodně nešlo o běžnou hygienu vagíny či umytí po psovsku, ale cílenou, občasnou činnost.
Znám i psy, u kterých je onanie úlevou a řešením stresových situací.
Zadavatel - normální to není, ale stává se to.

Pokud si myslíte, že má zdravotní problém, tak nejlíp bude, když s tím zajdete na veterinu. My tady opravdu nemáme křišťálovou kouli, abychom hádali, co fence je.
Jak je to dlouho, co jste kastrovali, a proč?
Nepozorujete třeba výtok?
napsal(a):
Nechci řešit masturbaci/onanii lidí.
Ale u fen jsem se s tímhle chováním setkala. U nekastrované i kastrované. Fena nebyla kastrovaná jako roční, ale chování obou docela odpovídá popisu zadavatele.
Rozhodně nešlo o běžnou hygienu vagíny či umytí po psovsku, ale cílenou, občasnou činnost.
Znám i psy, u kterých je onanie úlevou a řešením stresových situací.
Zadavatel - normální to není, ale stává se to.
Dobry den, dekuji konecne za normalni a rozumnou odpoved, k onanii cloveka jsem se tu opravdu dostat nechtel jen sem chtel priblizit chovani psa pro nektere jedince kteri nepochopili muj dotaz.
Jeste jednou dekuji za odpoved

Dori1234567
napsal(a):
Dobry den, dekuji konecne za normalni a rozumnou odpoved, k onanii cloveka jsem se tu opravdu dostat nechtel jen sem chtel priblizit chovani psa pro nektere jedince kteri nepochopili muj dotaz.
Jeste jednou dekuji za odpoved
Není zač.
napsal(a):
Pokud si myslíte, že má zdravotní problém, tak nejlíp bude, když s tím zajdete na veterinu. My tady opravdu nemáme křišťálovou kouli, abychom hádali, co fence je.
Jak je to dlouho, co jste kastrovali, a proč?
Nepozorujete třeba výtok?
Byla kastrovaná před 3 měsíci po prvním hárání a bylo to podmínkou adopce z útulku. Výtok nemá. Upřímně si nemyslím, že se jedná o vážný zdravotní problém, jen mě zajímalo, jestli se někdo nesetkal s nečím podobným. Na veterinu samozřejmě zajdeme.

Dori1234567
napsal(a):
Byla kastrovaná před 3 měsíci po prvním hárání a bylo to podmínkou adopce z útulku. Výtok nemá. Upřímně si nemyslím, že se jedná o vážný zdravotní problém, jen mě zajímalo, jestli se někdo nesetkal s nečím podobným. Na veterinu samozřejmě zajdeme.
Něco se o tom i píše...
https://cs.alcornpets.com/215-bitch-in-heat-how-do-you-control-the-males.html