Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.4.2021 12:44

To je dopsimisky?
Jsem to neviděla, jen jméno. Tam se nevaří granule, ne? Co smrdí..
No ale takový "bordel" uprostřed lidí.. paráda..

5.4.2021 13:48

Jo, dopsimisky, granule ne, ale zpracují za den několik tun masa. taky od nich občas vezmu, musím teda říct, že minule jsem vzala kachní prsa bez kůže a jsou luxusní. Je fakt, že jsem nikdy neměla problém s jejich masem, nikdy špatné ani nikdy nesmrdělo.

5.4.2021 14:10
Terven

XXX.XXX.110.191

Taky jsem u nich neměla nikdy problém s kvalitou...ale syrový maso prostě smrdí, no. Já si myslím, že i při vysokým hygienickým standardu v takové výrobně smrad bude. Zvlášť, když se tam zpracovávají i dršťky, vnitřnosti apod.
Když vlezu do prodejny (ne ve Višňové), cítit to tam je. Ale stejné je to v Liticích...nic, co by mi extra vadilo, ale samozřejmě bych nechtěla, aby mi takhle smrděl obývák.
Na jatkách je taky smrad, krev smrdí...nevypovídá to o kvalitě masa, ale jasně, že má-li to někdo čuchat ve dne v noci, může to obtěžovat.

5.4.2021 14:32

Prý zpracují cca 3 tuny masa denně, nevymyté lorny nechávají na chodníku den dva, což musí být na sluci opravdu chuť, problémy s ČOV, v kanalizaci zbytky tkání a tuků (on lapol v bývalé hospodě není asi holt dělaný na čistě jateční provoz)...a představenstvo obce se diví, že když se hospoda prodala, že přišli o sál a nemají kde dělat karnevaly pro děti a setkání skautů....to by jeden fakt nevěřil.

Nerozumím tomu, proč na ně hygiena neskočí (ona tedy skáče, ale zatím žádné velké výsledky - když zrovna přijeli "čuchači", tak jako naschvál nesmrdělo nic, ohledně té kanalizace, že nedokážou identifikovat, kdo to v obci dělá - taky těžko uvěřitelné). Snad jen to rušení nočního klidu větrákem ve zdi bylo konstatováno jako oprávněná stížnost.

5.4.2021 21:45

Taky jsem to dnes četla a pokud je to ve středu obce, pak to teda fakt musí být vývar. Není tam, kdy to prodali, ale v divokých devadesátkach se prodala spousta objektů a dnes toho obce litují. U nás třeba historicky cenná budova bývalého soudu, dnes v katastrofálním stavu.

5.4.2021 22:24

Když může VAFO trávit pomalu půlku Prahy pekelným zápachem (stačí jet v létě do Rudné pro sušené a s otevřeným okénkem chytit dobrý vítr), tak tohle je to nejmenší.

5.4.2021 22:43

Obce i města se horempádem zbavovaly majetku, protože majetek=zodpovědnost.
A peníze jsou příjemné. Naše město převádělo "za korunu", někdy i bez úvozovek.
Něco pak za velké peníze kupovalo zpátky.

6.4.2021 08:49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Obce i města se horempádem zbavovaly majetku, protože majetek=zodpovědnost.
A peníze jsou příjemné. Naše město převádělo "za korunu", někdy i bez úvozovek.
Něco pak za velké peníze kupovalo zpátky.

No to je jak s byty....všechno prodali a teď se snaží kupovat zpátky, protože jim z toho udělali sídliště hrůzy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík