Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2021 17:37
Yokooo

XXX.XXX.35.253

Dobrý den.
Před měsícem jsme dostali do péče křížence labradora. Měnil po sobě asi tři majitele po krátké době. Vzali jsme si ho aby nesel do útulku. Dle mého pohledu je moc hodny, venku nema problém s jinými psy. Poslusny. Ale problém je ten, když potřebujeme odejít do práce. Štěká a hoodne knoura a ničí veci okolo. Zda se mi, ze si ani ještě nevybral pána z nás dvou.
Mam dovolenou, tak abychom si zvykli. Odcházím po chvílích. Ale přijde mi to ještě horší.
Poradili by jste mi? Zda mam byt přísnější nebo ne.
Děkuji předem.

6.4.2021 17:49
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Yokooo napsal(a):
Dobrý den.
Před měsícem jsme dostali do péče křížence labradora. Měnil po sobě asi tři majitele po krátké době. Vzali jsme si ho aby nesel do útulku. Dle mého pohledu je moc hodny, venku nema problém s jinými psy. Poslusny. Ale problém je ten, když potřebujeme odejít do práce. Štěká a hoodne knoura a ničí veci okolo. Zda se mi, ze si ani ještě nevybral pána z nás dvou.
Mam dovolenou, tak abychom si zvykli. Odcházím po chvílích. Ale přijde mi to ještě horší.
Poradili by jste mi? Zda mam byt přísnější nebo ne.
Děkuji předem.

Teď jste si asi sama odpověděla na to, proč jinak bezproblémový pes změnil tolikrát majitele - separační úzkost se tomu říká. O to víc mě překvapuje, že ho někdo dal opět do bytu člověku, který chodí do práce...

Jak si predstavujete to "být přísnější"?
Ono jde být na psa přísný, když jsem v práci? 🤔

6.4.2021 18:02
impact

XXX.XXX.195.92

Pokud máte FB, najděte si tuto skupinu a poproste paní Tomanovou, aby pejskovi namíchala bachovky na míru - na separační úzkost.

https://www.facebook.com/groups/320468754764897

6.4.2021 19:01
Yokooo

XXX.XXX.35.253

Děkuji za reakci. Myslim při odchodu do práce,nedat znát emoce. Jasne ze na něj nemohu být přísná z práce 😊.Snažím se ho vybehat před odchodem aby v klidu spal. Davam mu nase oblečení do pelíšku. Zkusím po chviličkach odcházet ? Třeba jen za dveře a když bude ok tak odměna.. a zvyšovat odchod na čase.. přečtu si vse o separační úzkosti jak píšete. Děkuji. Dali ho k nám spise z toho důvodu ze byl pro někoho nevhodný dárek. Mohu zůstat doma 14dni. Tak doufám že společnou cestu časem ne hned 14 dní ale časem cestu najdu.

6.4.2021 19:02
Yokooo

XXX.XXX.35.253

Děkuji.vyhledam si.

Přidejte reakci

Přidat smajlík