Ahoj všem.
Mám doma pětiletého bígla, a dneska udělal potřebu nějak na řídko. Jelikož nechci plašit, ale zároveň ani nechci zanedbat problémy, prosím Vás o radu.
Z čeho může být průjem? A jak ho případně zastavit?
Děkuji za každou radu. Pokud by do tří dnů nepovolilo, půjdem na vet .
Miriam33

XXX.XXX.210.31
Udělala bych mrkev s rýží, případně s kuřecím, možná tu nekdo poradí, jestli treba trochu lactobacilu, dál pozorovala a kdyby to nepřestalo, případně se přidalo něco dalšího, k veterináři. Co mohl sežrat nebo vypít?
Miriam33
napsal(a):
Udělala bych mrkev s rýží, případně s kuřecím, možná tu nekdo poradí, jestli treba trochu lactobacilu, dál pozorovala a kdyby to nepřestalo, případně se přidalo něco dalšího, k veterináři. Co mohl sežrat nebo vypít?
Mohl olíznout venku exkrement, stačí že se na moment otočím. Ale může to být i práci výtrus.
Miriam33

XXX.XXX.210.31
Černé uhlí je sladké, laktobacily nebo enterol chutná po kvasnicich, takže taky dobře, ale jak podáváte psům smectu?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Když má naše buli kákulu, ne jen jinou konzistenci a pak zase dobrý, dostane jeden Biopron, prakticky se to srovná skoro hned. Naposled se potento , když jsem na ní zkoušela psí "salám" chejn. tak to byla švihule neskutečná.
Dva dny dobrý a třetí to začlo....a to jsem jí dávala jen na chuť, žrala by to, ale ty následky....
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Když má naše buli kákulu, ne jen jinou konzistenci a pak zase dobrý, dostane jeden Biopron, prakticky se to srovná skoro hned. Naposled se potento , když jsem na ní zkoušela psí "salám" chejn. tak to byla švihule neskutečná.
Dva dny dobrý a třetí to začlo....a to jsem jí dávala jen na chuť, žrala by to, ale ty následky....
Děkuji, ano některé psí výrobky nejsou pro všechny. Ten náš měl po salámu (psím)taky pěkný sranec