Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2021 18:39
magda_v

XXX.XXX.243.226

Ahoj všem.
Mám doma pětiletého bígla, a dneska udělal potřebu nějak na řídko. Jelikož nechci plašit, ale zároveň ani nechci zanedbat problémy, prosím Vás o radu.
Z čeho může být průjem? A jak ho případně zastavit?
Děkuji za každou radu. Pokud by do tří dnů nepovolilo, půjdem na vet .

Miriam33

8.4.2021 21:18
Miriam33

XXX.XXX.210.31

Udělala bych mrkev s rýží, případně s kuřecím, možná tu nekdo poradí, jestli treba trochu lactobacilu, dál pozorovala a kdyby to nepřestalo, případně se přidalo něco dalšího, k veterináři. Co mohl sežrat nebo vypít?

8.4.2021 21:20
magda_v

XXX.XXX.243.226

Miriam33 napsal(a):
Udělala bych mrkev s rýží, případně s kuřecím, možná tu nekdo poradí, jestli treba trochu lactobacilu, dál pozorovala a kdyby to nepřestalo, případně se přidalo něco dalšího, k veterináři. Co mohl sežrat nebo vypít?

Mohl olíznout venku exkrement, stačí že se na moment otočím. Ale může to být i práci výtrus.

8.4.2021 21:22
magda_v

XXX.XXX.243.226

Miriam33 napsal(a):

A děkuji

8.4.2021 22:08
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Smecta, černé uhlí, obojí desinfekce střev. Jo, ještě vlastně enterogel.

Miriam33

8.4.2021 22:15
Miriam33

XXX.XXX.210.31

Černé uhlí je sladké, laktobacily nebo enterol chutná po kvasnicich, takže taky dobře, ale jak podáváte psům smectu?

8.4.2021 22:34
magda_v

XXX.XXX.243.226

Miriam33 napsal(a):
Černé uhlí je sladké, laktobacily nebo enterol chutná po kvasnicich, takže taky dobře, ale jak podáváte psům smectu?

Děkuji, taky by mě zajímalo.

8.4.2021 22:34
magda_v

XXX.XXX.243.226

lesnížínka napsal(a):
Smecta, černé uhlí, obojí desinfekce střev. Jo, ještě vlastně enterogel.

Děkuji moc

8.4.2021 22:35
magda_v

XXX.XXX.243.226

Všem strašně moc děkuji za radu

8.4.2021 22:38
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

magda_v napsal(a):
Děkuji, taky by mě zajímalo.

Rozmíchat v hrníčku a velkou stříkačkou psu po trochách stříkat do huby(aby se nezalknul) Smecta není nechutná, je to jíl a voní vanilkově.

8.4.2021 22:44
magda_v

XXX.XXX.243.226

lesnížínka napsal(a):
Rozmíchat v hrníčku a velkou stříkačkou psu po trochách stříkat do huby(aby se nezalknul) Smecta není nechutná, je to jíl a voní vanilkově.

Strašně moc děkuji . Nerada bych jezdila s každým nepravidelným srancem k vet . Takže všem patří velký dík za pomoc

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2021 00:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Když má naše buli kákulu, ne jen jinou konzistenci a pak zase dobrý, dostane jeden Biopron, prakticky se to srovná skoro hned. Naposled se potento , když jsem na ní zkoušela psí "salám" chejn. tak to byla švihule neskutečná.
Dva dny dobrý a třetí to začlo....a to jsem jí dávala jen na chuť, žrala by to, ale ty následky....

9.4.2021 09:41
magda_v

XXX.XXX.243.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když má naše buli kákulu, ne jen jinou konzistenci a pak zase dobrý, dostane jeden Biopron, prakticky se to srovná skoro hned. Naposled se potento , když jsem na ní zkoušela psí "salám" chejn. tak to byla švihule neskutečná.
Dva dny dobrý a třetí to začlo....a to jsem jí dávala jen na chuť, žrala by to, ale ty následky....

Děkuji, ano některé psí výrobky nejsou pro všechny. Ten náš měl po salámu (psím)taky pěkný sranec

Přidejte reakci

Přidat smajlík