Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Oldaolin

9.4.2021 14:57
Oldaolin

XXX.XXX.133.36

Dobrý den můžu se zeptat můžu kojici fene přidávat Vitamin C se sipkem?

9.4.2021 15:02
Mí

XXX.XXX.237.189

Oldaolin napsal(a):
Dobrý den můžu se zeptat můžu kojici fene přidávat Vitamin C se sipkem?

Pes si umí sám vytvořit v těle vit.C.Tak bych raději na kojící feně nedělala pokusy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.4.2021 15:11

Pro kojící fenu to nic moc význam mít nebude, samozřejmě "špetka" psa neotráví,
ale smysl má např. u zvířat ve vývinu, v prudkém růstu, kde pomáhá s kolagenem.

Oldaolin

9.4.2021 16:02
Oldaolin

XXX.XXX.133.36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pro kojící fenu to nic moc význam mít nebude, samozřejmě "špetka" psa neotráví,
ale smysl má např. u zvířat ve vývinu, v prudkém růstu, kde pomáhá s kolagenem.

Díky jde mi o posílení imunity feny po porodu mi přijde trochu nachlazena a má horší kvalitu srsti tak jsem ji chtěl nějak doplnit vitamin. Mám Cécko se sipkem 1000mg fena má 25kg kolik ji toho asi můžu dát diky

9.4.2021 16:14

Oldaolin napsal(a):
Díky jde mi o posílení imunity feny po porodu mi přijde trochu nachlazena a má horší kvalitu srsti tak jsem ji chtěl nějak doplnit vitamin. Mám Cécko se sipkem 1000mg fena má 25kg kolik ji toho asi můžu dát diky

Zavolejte domů veterináře. Vám přijde "trochu nachlazená", kojí, musí to z něčeho brát
a nevíme, co jí je, možná jen fakt nemá z čeho brát a takhle ji to sebralo, to ale céčko nevyřeší a mně ani nenapadne vymýšlet online, co jí je, jak ji krmit a čím "léčit", nejsem vet.
Na srst, což je ve skutečnosti nedostatek buď ve stravě, nebo kvůli nemoci, céčko nepomůže, mimochodem, nachlazení se zdá Vám, ale neblbněte, jde o fenu a štěňata.

Oldaolin

9.4.2021 16:20
Oldaolin

XXX.XXX.133.36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zavolejte domů veterináře. Vám přijde "trochu nachlazená", kojí, musí to z něčeho brát
a nevíme, co jí je, možná jen fakt nemá z čeho brát a takhle ji to sebralo, to ale céčko nevyřeší a mně ani nenapadne vymýšlet online, co jí je, jak ji krmit a čím "léčit", nejsem vet.
Na srst, což je ve skutečnosti nedostatek buď ve stravě, nebo kvůli nemoci, céčko nepomůže, mimochodem, nachlazení se zdá Vám, ale neblbněte, jde o fenu a štěňata.

Na klinice jsme byly hned pár dní po porodu stenata krásné pribiraji ona má mléka dost právě nám vete říkal že je to ok že maximálně něčím podpořit imunitu. Ale moc dekuji za odpověď.

9.4.2021 16:47
janaa

XXX.XXX.10.173

Céčko jí neublíží,ani nepomůže. Co je to trochu nachlazená? I na trochu nachlazená bych byla u kojící feny velmi opatrná. Co normálně fena zvládne levou zadní,může se u kojící feny rozjet, a budete mít problém s fenou i štěňatama. Jinak kvalita srsti jde vždycky dolů, a bude hůř, až odejdou štěnda,vylíná vám na kůži. Mám fenu týden po porodu, přidávám ještě bylinky od barona na reprodukční orgány, pangamin, calcium citrát, krmím masem,takže taky barf balancer

Přidejte reakci

Přidat smajlík