Štěně Moskevský strážní pes s PP

Prodám Moskevského strážního psa - Chovatelská stanice z Ranče na Větrné hů...
DohodouLucinkax09
XXX.XXX.1.171
Ahoj,
přemýšlíme s manželem o pořízení tohoto plemene k baraku s velkou zahradou. Načteno máme dost,zajímaly by mě hlavně zkušenosti majitelů a vztah k dětem. Moc dekuji za odpovědi.
Lucie
Uživatel s deaktivovaným účtem
víc znám dva moskeváky. Fenka byla báječná, milá, nežrala na potkání lidi ani psy... byla velmi dobře vedená. Druhý případ - pes - majitelé (a to měli zkušenosti) s ním už nechodí ven - v dospělosti agrese vůči všemu živému... doma zamykají do kotce, pokud má přijít návštěva a pes je v případě jakékoli "neobvyklé situace" schopen vyjet i po pánovi...
Je to relativně mladé plemeno a povahy nejsou ustálené. Když už kupovat, tak znát rodiče a pokud možno i širší "rodinu"
Doporučuju skupinu na FB, když položíte dotaz, tak věřím, že vám majitelé rádi odpoví.
Tady tuším z pravidelně přispívajících nemá moskeváka nikdo.
Já teda mám dost načteno, taky pár moskeváků znám a mluvila jsem s chovateli a majitel, protože jsem moskeváka sama chtěla.....ale ode mne už by to byly informace "z druhé" ruky, protože já s MSP nežiju.
Co já znám moskeváky, tak vztah k vlastním dětem ok....akorát je samozřejmě nutno počítat, že každé štěně i psa, který je jako dospělý rozvážná a hodná psí chůva, může být divoké, kousavé...prostě si hraje a při velikosti tohoto plemene ho můžeme i nazvat "buldozerem"....nejsou takoví všichni, ale znáte to, lepší počítat s tou horší variantou.
Takže opravdu vřele doporučuju FB. Tam vám určitě poradí i co se týče CHS nebo minimálně upozorní, kde štěně rozhodně nebrat....
třeba tady
https://www.facebook.com/groups/moskevskystraznipes/?multi_permalinks=2005264582948098¬if_id=1618064629545603¬if_t=group_highlights&ref=notif
chce to opravdu vybírat odkud.
v podstatě jsou dva typy: mazliví medvědi jako Nora, její otec, sourozenci.... jedna rodina, co má sestru od Nory si k ní pořídili ještě moskevačku, aby měli druhýho v hlavě stejnýho a povedlo se, pak jsem znala ještě další fenu a taky mazlivej medvěd.
no a pak jsou psi, kteří takoví nejsou a to jsou ti, co na procházku už nechodí, nebo chodí ale velikým obloukem od všeho.
Lucinkax09
XXX.XXX.1.171
Dekuji,určitě se budu snažit vše o rodině zjistit,pokud se opravdu rozhodneme.