Prosím o radu, permanentní erekce

Border kolie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kuba999

11.4.2021 17:14
kuba999

XXX.XXX.47.82

Dobry den, žádám o radu, muj pes - borderka (5 let) od včera večer se mi zdál slabší, ale jelikož naše fenka ted hárá a byli připuštěni, říkal jsem si, že je jen unavený a zítra bude jako rybička (už se to stalo). Bohužel dnes už neujde ani 3 kroky a má permanentně erekci, bohužel u nás v Mladé Boleslavi všechny vet. pohotovosti jsou zavřené, a cedulky na dveřích jedte do Prahy, když je zákaz opustit okres.
Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným?
Jak bych mu mohl pomoci sám?
Předem děkuji za odpovědi.
Hezký den
Jakub

11.4.2021 17:19
janaa

XXX.XXX.10.173

Za A na veterinu můžete klidně přes celou republiku. Za B po dálnici máte ve Staré Boleslavi 20 minut jednu z nejlépe vybavených vet klinik - Vetpark. Tak sedněte do auta a jeďte

11.4.2021 18:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

kuba999 napsal(a):
Dobry den, žádám o radu, muj pes - borderka (5 let) od včera večer se mi zdál slabší, ale jelikož naše fenka ted hárá a byli připuštěni, říkal jsem si, že je jen unavený a zítra bude jako rybička (už se to stalo). Bohužel dnes už neujde ani 3 kroky a má permanentně erekci, bohužel u nás v Mladé Boleslavi všechny vet. pohotovosti jsou zavřené, a cedulky na dveřích jedte do Prahy, když je zákaz opustit okres.
Nemáte někdo zkušenosti s něčím podobným?
Jak bych mu mohl pomoci sám?
Předem děkuji za odpovědi.
Hezký den
Jakub

Jestli má zaškrcený penis předkožkou, tak mate obrovský PRŮSER a valte na veterinu teď hned okamžitě!!!
Samo to neodezní a krom toho, že je to velice bolestivé, tak ta tkáň začne nekrotizovat.

11.4.2021 18:32
marushka

XXX.XXX.11.210

Třeba teď ordinuje MVDr. Hrušková v Doksech..

To jako pes chodí od včerejška s obnaženým penisem a vy to řešíte až dnes? No přeji hodně štěstí štěňatům..

11.4.2021 18:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

marushka napsal(a):
Třeba teď ordinuje MVDr. Hrušková v Doksech..

To jako pes chodí od včerejška s obnaženým penisem a vy to řešíte až dnes? No přeji hodně štěstí štěňatům..

Toto není na obyčejnou veterinu - tady hrozí i nutnost amputace penisu, když to má tak dlouho.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2021 19:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naložit psa a jet, klidně do té Prahy.

je to akutní a hraje se o to, jestli to skončí amputací penisu nebo ne.

Starys

12.4.2021 11:51
Starys

XXX.XXX.148.101

Jak to dopadlo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík