Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

katuna

14.4.2021 11:09
katuna

XXX.XXX.16.172

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Syn začal chodit do školy a potřebujeme nechat přes den psa na zahradě. Je tam rád, radši než doma, ale musela jsem zahradu přepažit plotem, aby se pes nedostal k brance. Přítel je nechodící a přes den k němu dochází pečovatelky, tak aby mohli procházet do domu. Psovi se ale na druhé části zahrady nelíbí a vyje. Nezkoušela jsem ho tam nechat déle, vždy jen chvilku, protože soused pak hrozně nadává a ani ho nechci nějak stresovat. Máte nějaké rady jak ho tam postupně naučit .Díky. K.

14.4.2021 11:21
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Začala bych úplně od začátku, postupně, po chvilkách. A psa tam nechávat když je unavený, třeba po procházce, po cvičení. Dát mu něco na žvejkání.... Ale trávila bych tam i čas s ním, aby to tam bral, aby to pro něj bylo příjemné. Dala bych si tam s ním kafe, pohrála si, krmila bych ho tam, dejte mu tam třeba oblíbený pelíšek...

Docela to chápu, máme taky rozdělenou zahradu. Zatímco na té části u domu jsou psi v klidu, i samy, tak na té části dál od baráku samy být vůbec nechtějí (ale ani nemají, takže to neřeším).

katuna

15.4.2021 18:54
katuna

XXX.XXX.76.228

Díky za radu, tak nějak to děláme. Syn si tam s ním hraje. Potom jsme chvíli na druhé straně plotu. Dokud nás vidí, tak je v pohodě, ale jakmile zajdeme za roh hned kvičí. Řve jako kdyby jí někdo šlápl na packu. Jinak na celé zahradě vydrží klidně celé odpoledne sama a když jí lákám domů, tak kolikrát vůbec nejde. Vydrží sama v kuchyni i v autě. Dneska jsem neotevřela průchod do zadní zahrady a řvala zas u plotu, že chce tam (tam, kde být nechce).....

Přidejte reakci

Přidat smajlík