Manmat postroj run - kokršpaněl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zuza1234

20.4.2021 10:50
Zuza1234

XXX.XXX.158.2

Přemýšlím o koupi postroje run od Manmatu, ale nemám zkušenost s jejich "číslováním". Máte někdo tento postroj na anglického kokra? Pokud ano, tak jakou velikost jste objednávali. Pokud nemáte kokr, tak mi prosím napište plemeno a velikost. Je mi jasné, že každý pes je trochu jinak rostlý, ale jde mi i o přehled.
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2021 11:04

Můj pes - krk 48, hrudník 68-70 a má velikost M, kokr bude mít o jednu velikost dolů.

20.4.2021 11:55
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já vím, že už je to trapné, protože ostatní to tady ode mě čtou pořád , ale zkuste se zeptat tady, oni to mají v oku . Většinou i vědí, jestli daný typ postroje sedí na konkrétní plemeno, s konkrétní váhou...

https://www.mushgo.cz/

20.4.2021 11:57

marcelaamax napsal(a):
Já vím, že už je to trapné, protože ostatní to tady ode mě čtou pořád , ale zkuste se zeptat tady, oni to mají v oku . Většinou i vědí, jestli daný typ postroje sedí na konkrétní plemeno, s konkrétní váhou...

https://www.mushgo.cz/

Dneska se mi zdál sen, že mi dámy naskladnily vyhlédnutý postroj. Abyste věděla, jaký máte vliv na cizí životy! 😂

Edit: Jo a ještě dodám, že místo aby mi ho naskladnily, přibyla hláška o ukončené výrobě... 🤦🏻‍♀️

20.4.2021 17:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dneska se mi zdál sen, že mi dámy naskladnily vyhlédnutý postroj. Abyste věděla, jaký máte vliv na cizí životy! 😂

Edit: Jo a ještě dodám, že místo aby mi ho naskladnily, přibyla hláška o ukončené výrobě... 🤦🏻‍♀️

A jaký postroj jste chtěla? Třeba by se našel nějaký z druhé ruky, nebo nový, co někomu neseděl a posila se dál. Jestli teda máte ověřeno, že vašemu hafanovi sedí.

20.4.2021 18:02

marcelaamax napsal(a):
A jaký postroj jste chtěla? Třeba by se našel nějaký z druhé ruky, nebo nový, co někomu neseděl a posila se dál. Jestli teda máte ověřeno, že vašemu hafanovi sedí.

To ověřeno nemám, proto se mi ho nechtělo kupovat v zahraničí (přímo u Non-stopu). Chtěla jsem Non-stop ultra, ale koukala jsem, že - asi místo něj - se teď dělá ramble, který - bonusově - není oranžový (což je moje nejneoblíbenější barva na světě), takže asi půjdeme do něj (líbilo by se mi čtyřbodové štelování).

20.4.2021 18:06

Oranžovou taky nemám ráda. A podobné ostro svítivé alias technické služby. Tak kdybych nesehnala černý, tak jsem měla plán - nechat to obšít stuhou Batman.

Přidejte reakci

Přidat smajlík