Akutní zánět slinivky - granule po vyléčení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2021 18:24

Pěkný den přeji,
měla bych takový zapeklitý dotaz.
Kamarádčin pes prodělal akutní zánět slinivky. Příčina se prý nenašla, pes byl krmen pestře, přirozenou stravou, občas granule. Ale to je nyní jedno, po vícedenní hospitalizaci má doma pes nasazenou gastrointestinal low fat dietu Royal Canin granule a konzervy, do toho mu majitelé na radu veterináře připravují vařenou dietu, s jejím složením a přípravou nemají problém. Pes prospívá, trávení mu funguje, je už bez léků.
Gastrointestinal low fat granule budou podávat ještě pár týdnů, s vařenou stravou také počítají do budoucna.
Dotaz se týká granulí - existují nějaké low fat granule s proteiny kolem 22 % a tukem 7 %, které by časem mohli podávat místo veterinární řady granulí? Granule s těmito parametry, které obsahují ideálně kuřecí, králíka, bílou rybu nebo krůtu? Já jsem spíše přes maso, i když jsem zkoušela hledat, nenašla jsem nic kromě veterinárních diet.
Víc hlav víc ví, díky za tipy a rady, přepošlu.

22.4.2021 18:39

Vet Life DOG Gastro-Intestinal - také dieta.
Wolfsblut Wide Plain Light - a Wolfsblut jich bude mít podobných víc..Dark forest..Wild duck.. obecně senior u nich..
Krůtí: Black Bird senior
Ryba: Cold river adult

22.4.2021 19:25

Megi
Díky, na vás je spoleh.

27.4.2021 21:56

Ještě jsem šmejdila po netu a našla jsem Marp Natural Senior Light. Proteiny 20, tuky 7 - je na této značce něco špatně nebo ji lze také zařadit do výběru? Díky.

27.4.2021 22:07

Marp se možná dělá z toho samého jako WB, nic špatného tam není.

27.4.2021 22:29

Jj, u náš malý voříšek, co sežral kostku másla, taky akutka. Kombinovali barf a granule, právě Marp. Pak dostával tyhle seniorky a po nich plátek doma sušených kuřecích nebo krůtích prsou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík