Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lee.M

2.5.2021 14:51
Lee.M

XXX.XXX.165.9

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na plemena psů vhodná pro alergiky. Chtěli bychom pejska, máme máme v rodině alergika. Mám na mysli nějakého většího psa. Moc děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2021 15:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lee.M napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na plemena psů vhodná pro alergiky. Chtěli bychom pejska, máme máme v rodině alergika. Mám na mysli nějakého většího psa. Moc děkuji za odpověď.

...pokud je alergicky na sliny tak asi žádného, pokud na srst tak mexický naháč, pudl střední nebo velký, možná střední a velký knírač, tam se srst trimuje, vic mně nenapadá, ostatní tady možná vymyslí...zkuste oslovit nějakého chovatele nebo najitele příslušného plemene a alergik necht je se psem chvili, prohraje si, pomazlí se a uvidí...někdy se da zvládnout pritomnost zvířete i prášky...kamarádka kockarka silně alergická na kočičí srst zvládá pomoci léků mít doma koček několik, dokonce se zabyva felinoterapii, ale problém ji dělá, pokud má novy vrh koťat, a když už si zvykne, jdou kotata z domu....

2.5.2021 15:43
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Pudl? Knírač? Asi naháč. Nutno vyzkoušet se psy naživo co to udělá. Dá se řešit i léky.

3.5.2021 09:19
Ájaajája

XXX.XXX.112.157

Když budete mít štěstí tak jorkšír nebo havanský psík může být taky větší

Přidejte reakci

Přidat smajlík