anonymxx

XXX.XXX.144.101
Dobrý večer, jaké plemena doporučujete nejvíce na obranu? Nepočítáme-li NO.
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.120
Rtw
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
BOM zvládá všechno, ale není pro každého a není vhodný na "odloučená pracoviště"
Tak to je asi pravda, že BOM by zvládl vše, ale já bych si ho tedy určitě nepořídila na ostrahu objektu. Těch pár, co znám, jsou takoví "magoři", že jsou schopní přeskočit, přelézt, rozkousat jakýkoliv plot pokud jsou sami na pozemku a někdo jde kolem, nedejbože se psem.
conie
napsal(a):
Tak to je asi pravda, že BOM by zvládl vše, ale já bych si ho tedy určitě nepořídila na ostrahu objektu. Těch pár, co znám, jsou takoví "magoři", že jsou schopní přeskočit, přelézt, rozkousat jakýkoliv plot pokud jsou sami na pozemku a někdo jde kolem, nedejbože se psem.
Jj, proto jsem psala, že to není pro každého a kamkoliv.
To by musel zadavatel upřesnit.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Jj, proto jsem psala, že to není pro každého a kamkoliv.
To by musel zadavatel upřesnit.
Pravidelně vídám pána, odhadem 65 - 70 let, chodí spíš pomalu, u nohy mu naprosto přesně ťape BOM fena, určitě mladá. Na vodítku jsem ji neviděla, nespustí oči ze svého pána, našlapuje jak kočárový kůň, absolutně ničeho si nevšímá. Dojdou k poli, pán mávne, fena vystřelí, lítá, ale zareaguje na každý pánův pohyb či písknutí. Prostě nádhera, paráda. Protože je vídám, když jezdím kolem autem, kolikrát jsem už zastavila a jen pozorovala. Viděla jsem taky, jak k feně přiběhl jakojork a začal na ni zblízka ňafat a rafat jí po nohách. Fena nic, pán se otočil, na hrdinu zadupal a bylo vyřešeno. Mají můj obdiv, takto vyrovnaného maliňáka jiného neznám.
conie
napsal(a):
Pravidelně vídám pána, odhadem 65 - 70 let, chodí spíš pomalu, u nohy mu naprosto přesně ťape BOM fena, určitě mladá. Na vodítku jsem ji neviděla, nespustí oči ze svého pána, našlapuje jak kočárový kůň, absolutně ničeho si nevšímá. Dojdou k poli, pán mávne, fena vystřelí, lítá, ale zareaguje na každý pánův pohyb či písknutí. Prostě nádhera, paráda. Protože je vídám, když jezdím kolem autem, kolikrát jsem už zastavila a jen pozorovala. Viděla jsem taky, jak k feně přiběhl jakojork a začal na ni zblízka ňafat a rafat jí po nohách. Fena nic, pán se otočil, na hrdinu zadupal a bylo vyřešeno. Mají můj obdiv, takto vyrovnaného maliňáka jiného neznám.
I takové maliny jdou najít, ale tady je to hodně i o osobnosti pána - potkal se dobrý pes a dobrý člověk 👍
anonymxx

XXX.XXX.144.90
Dobry den, na obranu osoby.
anonymxx

XXX.XXX.144.90
janaa
napsal(a):
Jakou obranu? Čeho obranu? Obranu na place cvičáku, obranu člověka a pozemků?
Uživatel s deaktivovaným účtem

anonymxx
napsal(a):
na obranu osoby se naučte střílet, udělejte si zbroják a kupte si něco příjemnýho do ruky.
conie
napsal(a):
Já zase skoro neznám takového páníka.🤔