Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2021 09:25
Anoušek183

XXX.XXX.86.116

Zdravím, co máte v oblibě dávat svým pejskům jako dobrůtky?
Např. králičí usi, vepřové ucho, střívka sušené apod... Máme doma štěně 4,5 mesice, tak něco pro něho.
Děkuji

9.5.2021 09:35
Ájaajája

XXX.XXX.112.157

Dobrý den, pokud chcete přímo něco jako prasečí uši atd. a ne ty s více přísadami tak já dávám telecí plíce a sušené mořské rybičky, pejskovi velmi chutnají ale samozřejmě nemohu zaručit že budou chutnat i vašemu.

9.5.2021 10:13
Anoušek183

XXX.XXX.86.116

Ájaajája napsal(a):
Dobrý den, pokud chcete přímo něco jako prasečí uši atd. a ne ty s více přísadami tak já dávám telecí plíce a sušené mořské rybičky, pejskovi velmi chutnají ale samozřejmě nemohu zaručit že budou chutnat i vašemu.

Ji chutná, a to jsem rada ...klidně i jiné nemusí být sušené🙂děkuji za odpověď

9.5.2021 19:25
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Anoušek183 napsal(a):
Ji chutná, a to jsem rada ...klidně i jiné nemusí být sušené🙂děkuji za odpověď

Sušené jsou nejlepší! Uzené obsahují sajrajty (i když krásně voní) a takové ty různé barevné uměliny jsou humus samy o sobě.
Pokud máte huskyho, budou pro něj střívka jen taková malina. Spíš se podívejte po sušených jícnech, srdíčkách, plicích, svalovině... Až trochu povyroste, tak sušené vepřové uši, býkovce, hrtany... Moji psi milují sušené drůbeží pařátky. Zvládnou je jak štěňata (zhruba od dvou a půl, tří měsíců), tak staříci se špatnými zuby. Nedusí a nedáví je jimi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2021 20:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

U náš vedou sušená plíce od NATURPET. Tuk v podstatě nic a smrtelný smrad z toho dělá odměnu, za kterou by se rozkrájel. Dokonce i když držím v ruce kartáček na zuby, tak se připlazí. Když odcházím z domova, tak kdyby uměl mluvit, tak z něj snad vypadne: "Naval a vypadni."

9.5.2021 20:44
lilymax

XXX.XXX.30.130

U nás jedou hlavně sušené plíce. Používáme do hlavolamů i při tréninku, ale jsou to spíš takové jednohubky. Na delší zabavení sušené hrtany, no a jednou začas velikou kost na okus, ale na to má vaše štěndo ještě čas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík