Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PiBa

11.5.2021 17:36
PiBa

XXX.XXX.138.51

Zdravím,
chtěla bych se jít podívat na výstavu, abych zjistila jak to chodí. Myslíte že mám s sebou vzít psa? Nejsem vůbec zasvěcená do toho. Bylo by fajn mu ukázat nové prostředí, ale zase aby to někoho nezmátlo, nebo tak. Může tam vůbec když se nebude vystavovat?
Díky za reakce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2021 17:41

PiBa napsal(a):
Zdravím,
chtěla bych se jít podívat na výstavu, abych zjistila jak to chodí. Myslíte že mám s sebou vzít psa? Nejsem vůbec zasvěcená do toho. Bylo by fajn mu ukázat nové prostředí, ale zase aby to někoho nezmátlo, nebo tak. Může tam vůbec když se nebude vystavovat?
Díky za reakce.

Jestli se chcete soustředit na vystavované psy, psa s sebou neberte. Jestli tam může, dočtete se v propozicích konkrétní výstavy. Většinou ano, ale měl by projít stejnou veterinární kontrolou, jako vystavovaní psi.
Jestli to chcete pojmout jako socializační vycházku, pak psa vemte, ale budete se muset soustředit na něj.

11.5.2021 17:54
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli se chcete soustředit na vystavované psy, psa s sebou neberte. Jestli tam může, dočtete se v propozicích konkrétní výstavy. Většinou ano, ale měl by projít stejnou veterinární kontrolou, jako vystavovaní psi.
Jestli to chcete pojmout jako socializační vycházku, pak psa vemte, ale budete se muset soustředit na něj.

Divák může vzít psa na každou vystavu, jen pro něj platí stejné veterinární podmínky, jako pro vystavovatele.
Spíš bych si pro jistotu zjistila, jestli diváci na danou výstavu budou mít vůbec přístup vzhledem k covidovým omezením.

11.5.2021 19:33
juhaj

XXX.XXX.164.121

No, byla jsem na klubové, krajské a mezinárodní výstavě ( vystavovala jsem) a při přejimce na mě chtěli vidět očkovak jen na krajské. Psa nechtěl vidět nikdo nikde, teda, rozhodčí ano 😀.
Pokud chcete časem vystavovat, psa vemte, ať se otrká, jinak si myslím, že je to pro psa otrava.

11.5.2021 19:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

juhaj napsal(a):
No, byla jsem na klubové, krajské a mezinárodní výstavě ( vystavovala jsem) a při přejimce na mě chtěli vidět očkovak jen na krajské. Psa nechtěl vidět nikdo nikde, teda, rozhodčí ano 😀.
Pokud chcete časem vystavovat, psa vemte, ať se otrká, jinak si myslím, že je to pro psa otrava.

Oni vás na výstavě můžou klidně kontrolovat i v průběhu - už pár let je praxe na MV a NV, že chodí mezi kruhy a namátkou kontrolují čipy + očkováky.

11.5.2021 19:43

juhaj napsal(a):

Byla jsem na oblastní, klubové, krajské, národní, mezinárodní jako divák se psem, tak vystavující, a očkovák nechtěli vidět nikdy nikde. Žádná veterinární kontrola nebyla a přejímka vždy spočívala v tom, že jsem si převzala čísla a katalog.

11.5.2021 19:51
juhaj

XXX.XXX.164.121

Byla jsem na oblastní, klubové, krajské, národní, mezinárodní jako divák se psem, tak vystavující, a očkovák nechtěli vidět nikdy nikde. Žádná veterinární kontrola nebyla a přejímka vždy spočívala v tom, že jsem si převzala čísla a katalog.

Na té krajské se slečna podívala, zda ho mám. A když pak jsem se divila, proč nemají zájem, tak majitelka kryciho psa mi říkala, že vidět ho chtěli podle její zkušenosti jen 2x v cizině, doma nikdy.

11.5.2021 19:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Teď už se cca 3 roky nedělají klasické kontroly u brány, jak tomu bylo dřív, ale zato vás můžou vybrat kdykoliv v průběhu výstavy.

11.5.2021 20:22
aluska

XXX.XXX.168.15

Byla jsem zatím na 18ti výstavách, od oblastky po mezinárodku. Očkovák nechtěl po mě zatím nikdo.

11.5.2021 20:39

Já ho samozřejmě beru všude s sebou a vždy ho měsíc dopředu pro jistotu zkontroluju, jestli je všechno v pořádku.

11.5.2021 23:13
Agnes1

XXX.XXX.76.7

Byla jsem třikrát na klubovce a očkovák chtěli vidět vždy. Když mi předávali potřebné papíry.

Přidejte reakci

Přidat smajlík