Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AnnaGrohmann

15.5.2021 00:28
AnnaGrohmann

XXX.XXX.168.123

Dobry den, trapi me chovani meho jezevcika.
Jezevcik vyrustal 9 let po boku nemecke dogy, nehnul se od ni na krok, miloval ji. Bohuzel pred mesicem nam zemrela. Oba byli cely zivot v zateplenem kotci, ale po smrti dogy jsme jezevcika vzali do verandy, kde ma svuj pelisek. Problem je v tom, ze zacal na 2 cleny rodiny vrcet a to nikdy predtim neudelal. Ja s nim travim nejvic casu a prijde mi, ze se na me upnul. Na me nikdy nezavrcel, i kdyz jsem mu oblicejem od tlamy 2 cm, tak nikdy nic. Vzdy se zacne mazlit a nebo mi usne na kline. Bratr s babickou mu nikdy nic neudelali. Babicka mu dava kazdy vecer najist, takze nechapu, ze vrci i na ni.
Poprosim o radu, jak si poradit s jeho chovanim.
Dekuji.

Martinos

15.5.2021 02:03
Martinos

XXX.XXX.213.43

Dobrý den.
Asi ho hodně trápi odchod psího parťáka, a tomu pomůže jen čas. Vy pejskovi buď dopřejte klid a nebo ho pořádně zaměstnejte, záleží na tom ,jestlI bude mít náladu něco dělat. U jezevčíka máte tu výhodu, že i kdyby po někom vyjel tak ro nebude takový problém jako u většího psa, takže alspoň nemusíte mít strach . Určitě bych ho netrestal za vrčení, mohlo by se to podle mého ( neříkám že určitě správného) názoru zhoršit.

johanasvarcova

15.5.2021 07:15
johanasvarcova

XXX.XXX.186.125

Dobrý den, je to jen smutek po smrti dlouholetého parťáka, proto to může navrátit další pes. Pokud to nepřipadá v úvahu, dala bych pejskovi klidový režim, ale jinak bych se o něj starala jako dřív, aby změna nebyla tak velká. Choďte na procházky ve stejnou dobu, stejně tak často si hrajte. Zkuste ho nechat opět vyspat v kotci. Kromě toho se mu věnujte na maximum. Pokud stále bude večer, stoupněte si asi pět metrů od pejska a odměňte ho za to, když nezavrčí. Je mu jenom smutno, ale rozhodně vám ublížit nechce

Přidejte reakci

Přidat smajlík