Uživatel s deaktivovaným účtem

Já, když byla fenka po operaci pyometry, měla taky ATB, tak jsem dávala Dromy gastro.
https://www.dromy.cz/imunitni-system/gastro
Myslím, že bude pro psa lepší, než ty od Vitar. Nemají enterococcus faecium a je to trošku jinak poskládané.
Gastro i tedˇ, tak 2x týdně dám do žrádla.

napsal(a):
Já, když byla fenka po operaci pyometry, měla taky ATB, tak jsem dávala Dromy gastro.
Myslím, že bude pro psa lepší, než ty od Vitar. Nemají enterococcus faecium a je to trošku jinak poskládané.
Tady
kobylatko
napsal(a):
Je možné dát psovi tyto probiotika? Pes je na ATB .
Pes má naprosto odlišné složení střevní mikroflóry než člověk. Z toho je jasné, že dávat psovi lidská probiotika je nesmysl. Pokud mu chcete mermomocí něco pořídit, kupte preparát určený pro psy, který doplňuje a regeneruje psí střevní flóru. Ta lidská mu bude k ničemu.
napsal(a):
Já mám Dromy ráda, používám, ale vadí mi, že mají pro mě hrozně nevýhodná velká balení.
Dávkování všech těch věcí je pro malý psy většinou plus mínus na špičku nože, takže pro nás je nereálné spotřebovat to do konce expirace.
Pinčová je taky po ATB, ráda bych jí to koupila, ale znamenalo by to, že to budou žrát obě několik let v kuse, aby se to spotřebovalo
A mám načatej Dromy Balancer 800g - za mě prostě nesmyslně obrovské balení vzhledem k dávkování. Už ho máme doma víc než rok, možná dva, ubyla sotva třetina...nejradši bych ho věnovala někomu, kdo ho spotřebuje do konce expirace.
Na rozhozený trávení se mi mj. osvědčila pasta Probican.
Terven
napsal(a):
Já mám Dromy ráda, používám, ale vadí mi, že mají pro mě hrozně nevýhodná velká balení.
Dávkování všech těch věcí je pro malý psy většinou plus mínus na špičku nože, takže pro nás je nereálné spotřebovat to do konce expirace.
Pinčová je taky po ATB, ráda bych jí to koupila, ale znamenalo by to, že to budou žrát obě několik let v kuse, aby se to spotřebovalo
A mám načatej Dromy Balancer 800g - za mě prostě nesmyslně obrovské balení vzhledem k dávkování. Už ho máme doma víc než rok, možná dva, ubyla sotva třetina...nejradši bych ho věnovala někomu, kdo ho spotřebuje do konce expirace.
Já vždy zas ocením pravý opak a to velký balení .Vždy když psům něco objednávám,nějaký ty doplňky,tak co jde tak beru aspoň balení 1kg .
Co tak koukám tak to Dromy gastro vychází zatím nejlíp .

Terven
napsal(a):
Já beru pro N.O. balancer 200 g, můžete si zvolit variantu balení, 800 je moc. Od Dromy beru hodně, bylinkový mix, ovozel, zeleninový mix, konopné semínko, minule jsem vzala ty zvápenatělé řasy, sušený šípek, suš. rakytník a další. Mám to taky vždycky dlouho, ale do konce expirace to spotřebuju.
napsal(a):
Já beru pro N.O. balancer 200 g, můžete si zvolit variantu balení, 800 je moc. Od Dromy beru hodně, bylinkový mix, ovozel, zeleninový mix, konopné semínko, minule jsem vzala ty zvápenatělé řasy, sušený šípek, suš. rakytník a další. Mám to taky vždycky dlouho, ale do konce expirace to spotřebuju.
Teď na to koukám a jsem přesvědčená, že když jsem to objednávala, možnost 200 g tam nebyla, jinak bych jí určitě vzala.
Dromy Gastro je 250 g, pro velkýho psa asi v pohodě, pro nás to tipuju tak na rok nonstop užívání pro obě.
Kdysi jsem to měla pro Vikinu, taky asi po ATB - myslím si, že aby to mělo smysl, mělo by se to užívat v kúrách a ne třeba rok v kuse. Navíc je z toho na můj vkus dost cítit máta, což nevím, jestli pes ocení. Vikina neprotestovala, ale bylo mi líto dlouhodobě jí dávat maso s mátovou příchutí
Jinak pro koně toho beru z Dromy hodně a spokojenost.
Tak teď mám dilema co vybrat ,jestli to dromy gastro a nebo jsem teď na spokojeny pes našla tohle https://www.spokojenypes.cz/dolfos-dolvit-probiotic-60-tbl/