Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2021 18:01
Lenka873

XXX.XXX.248.112

Zdravím,
dva týdny zpět jsme si dovezli psa křížence no. Dostal s sebou granule Carnis. Problém je v tom, že granule nežere, takže to řešíme konzervou či vařeným masem.
Chtěla bych začít dávát Fitmin granule, nějaké zkušenosti s touto značkou?
Či jiné tipy na granule?
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2021 20:33

Lenka873 napsal(a):
Zdravím,
dva týdny zpět jsme si dovezli psa křížence no. Dostal s sebou granule Carnis. Problém je v tom, že granule nežere, takže to řešíme konzervou či vařeným masem.
Či jiné tipy na granule?
Děkuji.

Tady s granulemi moc nepochodíte a brzy se vám dostane přednášky o barfu.😁
Ale než k tomu dojde, ujasněte si, co od krmiva očekáváte a v jaké cenové relaci by mělo být. Podle toho se pak dá hledat, co by psu vyhovovalo.
Dá se i kombinovat maso a granule, tak to dělám třeba já. Někdy pes dostane kuřecí skelet nebo hovězí ořez se zeleninou, jindy granule (aktuálně Markus Muhle).

24.5.2021 23:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tady s granulemi moc nepochodíte a brzy se vám dostane přednášky o barfu.😁
Ale než k tomu dojde, ujasněte si, co od krmiva očekáváte a v jaké cenové relaci by mělo být. Podle toho se pak dá hledat, co by psu vyhovovalo.
Dá se i kombinovat maso a granule, tak to dělám třeba já. Někdy pes dostane kuřecí skelet nebo hovězí ořez se zeleninou, jindy granule (aktuálně Markus Muhle).

Tak ono to hlavně bude potřebovat najít granule, které bude i žrát - sebelepší granule, které do psa nedostanu jsou k ničemu.

24.5.2021 23:44
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Zkuste Yoggies. jsou zastudena lisované.

25.5.2021 07:33
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Projeďte si stará diskuzní témata. Doporučované granule jsou vesměs stále dokola ty samé.

25.5.2021 07:56

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak ono to hlavně bude potřebovat najít granule, které bude i žrát - sebelepší granule, které do psa nedostanu jsou k ničemu.

No asi tak....moje pyrenejská nežravka má ...i přesto, že jsem si myslela, že granule nikdy nepřekročí práh mého domu....neustále nasypáno ve dvou miskách grancle, prostě proto, že když odmítne jíst maso, tak aby měla možnost se najíst, když bude mít hlad.
Momentálně taste of wild - pečený bizon a yoggies - kachna a zvěřina ...no a spotřeba na velkýho býlýho psa cca 1 kg týdně a to z toho ještě ujídá malá.
A to fakty kupuju pidi balení granclí a střídám to. Zatím jsem nenarazila na žádné, co by byly konzumovány s nadšením, jak u velké, tak ani u štěněte.

Já s mojí nežravkou mám názor ten, že cokoliv co je pes ochoten konzumovat se počítá...nejí granule, ale konzervy chutnají, tak dám konzervu a nebo mu chutná vařený maso, tak krmím tím, může se utlouct po syrovém, tím líp.
Obzvlášť u štěněte bych nechtěla spoléhat na to..."a co, když bude mít hlad, tak se nají"

25.5.2021 12:01

Lenka873 napsal(a):
Zdravím,
Či jiné tipy na granule?
Děkuji.

Náš předchozí pes baštil Fitmin od štěněte až do chvíle, kdy mu zjistili nemocnou štítku. Chutnali mu, ale po diagnóze nedostatečné funkce štitky, jsme radši změnili značku. Souviset to samozřejmě nemuselo, ale kdo ví!? Tak tolik zkušenost. Pěkný den s chlupáčem.

25.5.2021 13:13
marushka

XXX.XXX.241.98

Lenka873 napsal(a):
Zdravím,
Či jiné tipy na granule?
Děkuji.

Já mám zkušenosti s Fitminem velmi dobré. Krmím jimi už několik let všechny moje psy. Důchodce, březí fenu, štěňata, psy v zátěži.. Já jsem spokojená.. Ale žádného vysloveně nežrouta nemám, takže nevím jak moc jsou (ne)chutné v porovnání s jinými granulemi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík