Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2021 17:04
kasikovahh

XXX.XXX.83.183

Dobrý den,
chci se zeptat, bydlíme na sídlišti, kde je zakázáno mít psa bez vodítka. Chodím s mými psy trasu a teď tam začali vysedávat, dá se říci, 4 paní každá se psem bez vodítka.
Dnes jsem si tak šla, samozřejmě tam zase seděli a 2 ze psů se rozběhli za nami (můj pes má strach ze všech psů, z důvodu minulosti), jeden ji kousl, nic závažného, ale furt je to kousnutí.
Poté jsem šla do obchodu, tak jsem se rovnou paních zeptala, jestli ví, co je vodítko. Není to poprvé, co se to stalo a ne jen mně. Kdyby odpověděla slušně, mohli jsme to vyřešit, ale paní hned začala, že je má vycvičené a cosi kdesi, očividně nemá.
A hned to chtěla řešit bitkou, je mi 16 a bylo by mi líto, kdyby šla do vězení, když má dítě.
Teď nevím jak to řešit, prosím o rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2021 17:20

Zavolejte městskou policii, ti to paní za mírný poplatek vysvětlí.

26.5.2021 18:02

Trochu bych se bála, aby si na ni pak někde nepočkali.. zkusila bych kameru (nezabírat lidi, tváře), ony se pokuty stupňují, jednou to zabolet snad musí.
Je to těžké, nezávidím. Když se ke mně rozběhnou cizí psi, zapnu kameru a volám policii "bojím se o život, jsou tady volně psi, už jednou mě pokousali".
Nebo kupte paralyzer a pejskům zakřesejte před očičkama.

26.5.2021 20:15

...skoda, ze nemate ctyri kamarady s rotvajlerem, dobrmanem, stredoasiatem a stafordem...
Nejlepe poslusne, ale - nebo prave proto... na volno...
Ochutnat vlasni medicinu kolikrat lidem otevre oci spis, nez bedovani/latereni a stovka telefonatu na MP...
Bezohledne pani by si tu uzkost, bezmoc a strach zaslouzili zazit 100%...

Btw.: Pro vas - priste se jim vyhnete. Debilni lidi nepredelate a jen Vam to pokazi den....

26.5.2021 20:53
kasikovahh

XXX.XXX.83.183

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...skoda, ze nemate ctyri kamarady s rotvajlerem, dobrmanem, stredoasiatem a stafordem...
Nejlepe poslusne, ale - nebo prave proto... na volno...
Ochutnat vlasni medicinu kolikrat lidem otevre oci spis, nez bedovani/latereni a stovka telefonatu na MP...
Bezohledne pani by si tu uzkost, bezmoc a strach zaslouzili zazit 100%...

Btw.: Pro vas - priste se jim vyhnete. Debilni lidi nepredelate a jen Vam to pokazi den....

Ona ta moje je větší tojo, ale nezaútočí, bojí se i menších(dokud by samozřejmě nešli po našem druhém psovi, to by ju bránila), mám kamarádku s obrovským vlčákem, tak můžeme zkusit. :D
Pokud je zítra uvidím, tak ještě dodám, že bydlí na sídlišti a lidé si začnou stěžovat, jedna paní už s něma má také problém. Taky by si paní mohla uvědomit, že tam má děti a psi se nějace více porvou, tak je to traumatizuje. Mohli jsme to vyřešit klidně, já si to obejít můžu, to ona se chovala více jak náctka než já.

26.5.2021 20:59

Domluva? ...neverte tomu, ze to prinese ovoce.
Urcite nejste prvni ani posledni co s nimi tento problem ma. A baby si pojedou stejne svoje i kdyby...

Kazdopadne Vam preji uz jen stastne a pohodove venceni...

Přidejte reakci

Přidat smajlík