Krevní rozbor, výsledky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zanetakopeckova

6.6.2021 15:18
Zanetakopeckova

XXX.XXX.246.163

Dobry den,
najde se tu prosím někdo, kdo se vyzna v krevnim rozboru? Na veterinu můžu zavolat až zítra, ale vysledky přišly v patek postou, jen jsem je nemela u sebe a ja tomu nerozumím. Řešíme problem u mé dvoulete AST.
Před měsícem začala kulhat na pravou přední packu, pořád spí ale to dělala i předtím, po 24ti dnech delali rtg s tim ze je stin kolem ramenního pouzdra ale ze musime pockat, jak se to rozvine dal. Dostali jsme prasky na bolest a proti otoku. Asi po třech dnech ji otekla mizni uzlina na hrudi jakoby u toho ramene, byla velka jak vejce plus rosolovity otok, ktery se ji drzel na prsou.
Opet veterina, delali ji cytologii, vysledky, že je tam buněčná změna, ale důsledek se dozvíme jen z krevniho rozboru. Nasadily atb, ze vydrzime tyden a uvidime.
Po tydnu se uzlina stahla, kulhani je dalko horsi, fenka porad spi neni tak hrava jako driv jen obcas. Ted ve středu jsme byli na kontrole a teda vzali krevni vzorek a poslali na rozbor krevni obraz a jestli to neni nejaka nemoc co přenáší klíšťata. Nemůžu z toho spat vysledky mam doma, ale vubec tomu nerozumim...
Poradite nekdo prosím? Snad je to srozumitelné.
Foto vysledku bych musela poslat na email nebo whatsapp, tady mi nejdou nahrát.

Zanetakopeckova

6.6.2021 15:25
Zanetakopeckova

XXX.XXX.4.158

*oprava po 7mi dnech delal rtg
A plus posledni tyden pri behu ulevuje i pravé zadni pacce

Přidejte reakci

Přidat smajlík