Na výstavu jako divák

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Viku

12.6.2021 18:10
Viku

XXX.XXX.51.205

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak to chodí na výstavě, když chci jít jako divák. Mám vyhlídnutou výstavu mezinárodní výstavu v Brně Intercanis, ale chci se zeptat jestli se jako divák platím vstup až na výstavě? Je na této výstavě povolen vstup divákům? A když mám vyhlídnutá nějaké plemena, jak zjistím jaký den se vystavují, protože výstava je na dva dny.
Předem děkuji, za odpovědi a přeji hezký den :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2021 19:35

http://intercanis.cz/

rozdělení plemen:
Sobota: I., III., IV., VI., VII., VIII. + FCI neuzn. plemena
Neděle: II., V., IX., X.

ale bojím se bojím, že to bude bez diváků... Jinak ano - diváci platí za vstupenku až na výstavišti - jen vystavující platí předem. Ale zatím je omezen i počet vystavujících, takže asi diváci vpuštěni nebudou

Neregistrovaný uživatel

12.6.2021 21:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.153

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
http://intercanis.cz/

rozdělení plemen:
Sobota: I., III., IV., VI., VII., VIII. + FCI neuzn. plemena
Neděle: II., V., IX., X.

ale bojím se bojím, že to bude bez diváků... Jinak ano - diváci platí za vstupenku až na výstavišti - jen vystavující platí předem. Ale zatím je omezen i počet vystavujících, takže asi diváci vpuštěni nebudou

Dyt uz je to vevnitr 1000 venku neomezeny ale s pravidly.

12.6.2021 21:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dyt uz je to vevnitr 1000 venku neomezeny ale s pravidly.

Na mezinarodkach je běžně v jeden den jen 3000 vystavovatelů.

Neregistrovaný uživatel

13.6.2021 11:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.153

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Na mezinarodkach je běžně v jeden den jen 3000 vystavovatelů.

Venku neomezeny ne. Pochybuju ze narvou 3000 tis jen vystavovatelu do haly v tomhle pocasi

13.6.2021 11:09

Venku neomezeny ne. Pochybuju ze narvou 3000 tis jen vystavovatelu do haly v tomhle pocasi

A vy myslíte, že se někdo bude trápit s počítáním diváků ? Ono ukočírovat i ty vystavovatele bude problém. Pokud se na to nevykašlou.

13.6.2021 20:02
aluska

XXX.XXX.168.15

Zatím píšou toto na stránkách výstavy
Vážení vystavovatelé, vzhledem k epidemiologické situaci probíhá příjem přihlášek zatím v omezeném počtu (1000 osob na den) a bez odpoledních soutěží. Výstava se bude konat v pavilonu B a venkovní ploše BVV.

Pokud nebudou odpolední soutěže kvůli počtu lidí, pochybuju že pustí diváky.

13.6.2021 20:06
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Brno má velké výstaviště a v halách je všechno i v létě - jsou narozdíl od venkovních prostor klimatizované.

Neregistrovaný uživatel

13.6.2021 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.254

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Brno má velké výstaviště a v halách je všechno i v létě - jsou narozdíl od venkovních prostor klimatizované.

Aha to pak jo no kdyz to musi narvat do hal.

13.6.2021 22:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Aha to pak jo no kdyz to musi narvat do hal.

Letos to prý všechno v halách nebude kvůli covidu, ale běžné to bývá - nikdo nechce moknout nebo péct psy v červnových vedrech venku, když zaplatil stejné peníze, jako ti, co mají komfort v hale.

20.7.2021 15:32

Lidi, prosím vás, jak je to s testama na výstavě, kontroluje to někdo na papíře nebo jak? Teď před první výstavou jsme na testování byli, bohužel potvrzení jsme nedostali a z jejich webu nešlo stáhnout. Pro jistotu jsme si napsali čestné prohlášení, ale nikdo to nekontroloval. Příští týden jedu na dovolenou do Krkonoš, vracím se v sobotu a hned v neděli je další výstava. Zajímalo by mě, jestli se budu muset nechat testovat někde v Krkonoších nebo mám vyplnit jen to čestný prohlášení?

Jako už mě tahleta buzerace štve, ale asi mně nezbude nic jinýho. Podotýkám, že kdyby mně něco bylo, zachovám se jak u chřipky a nikam nejedu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík