Čuvík

XXX.XXX.15.19
Zdravím všechny pejskaře. Dnes jsem byla na třetím očkování s 12 týdnů starým štěnětem čuvače. Zdravý, aktivní. Kohoutková výška 42 cm, váha 10,7 kg. Krmím 4x denně. Vařím, přidávám konzervu i granule. Občas tvaroh, vejce... Prý by měl přibrat. Co si o tom myslíte? A jak na to?
Uživatel s deaktivovaným účtem

To je čuvač s PP.Mám 15ti měsíšního čuvače a ve 3 měsících měl 19kg.Tu váhu co má váš měl v 8 týdnech.Krmím hlavně syrovým masem a přílohou,ale on od mala žral vše.Syrové,vařené,když nebylo maso tak granule,kozí mléko,tvaroh,vejce a přišlo mně,že žere1x denně.Od rána do večera.Teď už je vyrostlý,tak u tolik nežere.
Čuvík
napsal(a):
Zdravím všechny pejskaře. Dnes jsem byla na třetím očkování s 12 týdnů starým štěnětem čuvače. Zdravý, aktivní. Kohoutková výška 42 cm, váha 10,7 kg. Krmím 4x denně. Vařím, přidávám konzervu i granule. Občas tvaroh, vejce... Prý by měl přibrat. Co si o tom myslíte? A jak na to?
10 kg je na takového psa opravdu málo.

No, můj malinký pejsek v té době 10 kg.. v dospělosti 25. Tak tento bude asi hodně podvyživený, nebo to je jiné plemeno :)
Dejte fotografie - jako má tady jiva a další zvrchu, aby byla vidět celá páteř k ocasu.