Štěňata a mleté maso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2021 21:50
Žirafa9

XXX.XXX.248.216

Dobrý den,
zítra mají naše štěňata 3. týden a dáme jim poprvé mleté hovězí. Chci se jen zeptat, kolikrát denně byste dávali Vy a zhruba jakou dávku pro štěňata ČSV?
Dotaz jen pro porovnání našich dat 😏😄

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.6.2021 21:58

Můžete to natočit? Nikdy jsem nechovala a už vůbec ne ČSV a zrovna u tohohle plemene s víc natur genetickou výbavou by mě zajímala první reakce na syrové.

16.6.2021 22:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Žirafa9 napsal(a):
Dobrý den,
zítra mají naše štěňata 3. týden a dáme jim poprvé mleté hovězí. Chci se jen zeptat, kolikrát denně byste dávali Vy a zhruba jakou dávku pro štěňata ČSV?
Dotaz jen pro porovnání našich dat 😏😄

Já jim na začátku dávám belgičákům tak 3x denně - každému kousek cca velikosti nehtu a ještě jim to zvlhčím štěněcím mlékem. Když to dávají dobře, tak postupně přidávám.

Btw.: to máte štěňata na té labilní feně, o které jste tu nedávno psala?

16.6.2021 22:02
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžete to natočit? Nikdy jsem nechovala a už vůbec ne ČSV a zrovna u tohohle plemene s víc natur genetickou výbavou by mě zajímala první reakce na syrové.

Maliňáci se na syrové maso chytají hned - u početných vrhů už jsem jim ho zkoušela už od 17.dne

16.6.2021 22:02
janaa

XXX.XXX.38.22

Začínám jednou denně ve třech týdnech,ke konci toho týdne už dvakrát. Dávám rovnou z krmítka, pro normální vrh rozdělám kilo masa,zředím kozím mlíkem a většinou už po prvním krmení zůstane na mámu trocha tak na oblíznutí....

16.6.2021 22:11
Žirafa9

XXX.XXX.248.216

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Já jim na začátku dávám belgičákům tak 3x denně - každému kousek cca velikosti nehtu a ještě jim to zvlhčím štěněcím mlékem. Když to dávají dobře, tak postupně přidávám.

Btw.: to máte štěňata na té labilní feně, o které jste tu nedávno psala?

Děkuji za vaši odpověď.
Ne to se bát nemusíme, taková fena by nebyla ani ubonitovaná ✌️

Vy si jako myslíte, že když si tu diskuzi “zamknete” na profilu, že se o ní nikdo už nedozví?
Zrovna ji čtu, je výživná

Žirafa9

XXX.XXX.248.216

janaa napsal(a):
Začínám jednou denně ve třech týdnech,ke konci toho týdne už dvakrát. Dávám rovnou z krmítka, pro normální vrh rozdělám kilo masa,zředím kozím mlíkem a většinou už po prvním krmení zůstane na mámu trocha tak na oblíznutí....

Děkuji 😇

16.6.2021 22:13
Žirafa9

XXX.XXX.248.216

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vy si jako myslíte, že když si tu diskuzi “zamknete” na profilu, že se o ní nikdo už nedozví?
Zrovna ji čtu, je výživná

Ne ale přesně takovým to komentářům se chce člověk vyhnout 😄 přeji hezký večer

16.6.2021 22:15

Žirafa9 napsal(a):
Ne ale přesně takovým to komentářům se chce člověk vyhnout 😄 přeji hezký večer

Je mi to jasné, ale sama jste si naběhla na hrábě

Přidejte reakci

Přidat smajlík