Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
30000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den.
Máme doma osmi týdenní štěňátko a pořád nás chce kousat do nohou. Vždy si chvilku hrajeme s hračkou, ale po chvíli začne kousat nás. Řekneme jí “ne”, dáme jí do tlamičky místo nohy nějakou hračku a chvíli jí ignorujeme. Jakmile se k ní ale po chvíli vrátíme, tak to dělá znovu. ´
Poradíte mi, jak bychom tomu kousání mohli zábránit? Nerada bych, aby měla takový zlozvyk.
Zadejte si tady do vyhledávače "štěně kouše", nebo zkuste projet starší diskuze. Řeší se to tu často. U štěnda je to naprosto normální chování, na každé štěně platí něco jiného (to se dopodrobna probíralo v těch starších diskuzích) a na některé neplatí nic a musí se to prostě přetrpět, ono z toho vyroste.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
mám doma štěňátko, budou jí 3 měsíce a furt nás kouše do nohou...projdu okolo a už mě "loví", takže pokud něco nesu a nemůžu se "bránit", tak za sebou tahám vycpanou ponožku na provázku.
Ale vím, že jí to prostě přejde, protože si najde jinou zábavu... už se móc těším až se posuneme o level výš, až se v mojí kavkazoidní holčičce probudí docela obvyklá vlastnost těchto plemen....štípání do zadku, to je potom pošušňáníčko....
Takže opravdu doporučuju třeba přivázat na provázek plyšáka, střepes, prostě něco a při chůzi po domácnosti tahat za sebou.....zatím je to to nejspolehlivější, co jsem vyzkoušela
napsal(a):
Dobrý den.
Máme doma osmi týdenní štěňátko a pořád nás chce kousat do nohou. Vždy si chvilku hrajeme s hračkou, ale po chvíli začne kousat nás. Řekneme jí “ne”, dáme jí do tlamičky místo nohy nějakou hračku a chvíli jí ignorujeme. Jakmile se k ní ale po chvíli vrátíme, tak to dělá znovu. ´
Poradíte mi, jak bychom tomu kousání mohli zábránit? Nerada bych, aby měla takový zlozvyk.
Viz marcelamaax. Máte úplně normální štěně.