Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2021 09:52

Dobrý den.
Máme doma osmi týdenní štěňátko a pořád nás chce kousat do nohou. Vždy si chvilku hrajeme s hračkou, ale po chvíli začne kousat nás. Řekneme jí “ne”, dáme jí do tlamičky místo nohy nějakou hračku a chvíli jí ignorujeme. Jakmile se k ní ale po chvíli vrátíme, tak to dělá znovu. ´
Poradíte mi, jak bychom tomu kousání mohli zábránit? Nerada bych, aby měla takový zlozvyk.

19.6.2021 10:01
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Zadejte si tady do vyhledávače "štěně kouše", nebo zkuste projet starší diskuze. Řeší se to tu často. U štěnda je to naprosto normální chování, na každé štěně platí něco jiného (to se dopodrobna probíralo v těch starších diskuzích) a na některé neplatí nic a musí se to prostě přetrpět, ono z toho vyroste.

19.6.2021 13:49

Dobrý den,
mám doma štěňátko, budou jí 3 měsíce a furt nás kouše do nohou...projdu okolo a už mě "loví", takže pokud něco nesu a nemůžu se "bránit", tak za sebou tahám vycpanou ponožku na provázku.
Ale vím, že jí to prostě přejde, protože si najde jinou zábavu... už se móc těším až se posuneme o level výš, až se v mojí kavkazoidní holčičce probudí docela obvyklá vlastnost těchto plemen....štípání do zadku, to je potom pošušňáníčko....

Takže opravdu doporučuju třeba přivázat na provázek plyšáka, střepes, prostě něco a při chůzi po domácnosti tahat za sebou.....zatím je to to nejspolehlivější, co jsem vyzkoušela

19.6.2021 20:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den.
Máme doma osmi týdenní štěňátko a pořád nás chce kousat do nohou. Vždy si chvilku hrajeme s hračkou, ale po chvíli začne kousat nás. Řekneme jí “ne”, dáme jí do tlamičky místo nohy nějakou hračku a chvíli jí ignorujeme. Jakmile se k ní ale po chvíli vrátíme, tak to dělá znovu. ´
Poradíte mi, jak bychom tomu kousání mohli zábránit? Nerada bych, aby měla takový zlozvyk.

Viz marcelamaax. Máte úplně normální štěně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík