Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2021 06:40
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.251.184

Dobrý den, ráda bych se zeptala (preventivně) na pejska co sežere jed na hlodavce, nedávno jsem se o tom bavila se známou..je pravda že se otrava u psa projeví až po několika dnech? Nezačne se ten pejsek chovat jinak hned? Myslím jestli hned zvrací, má průjem a podobně, je mi divné že by se otrava projevila a za několik dní 🤔 děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.6.2021 06:49

tak vzdycky zalezi na druhu jedu.
u nejakeho jsou ty rekce rychle - u jineho nastupuji potize po nekolika dnech.

25.6.2021 09:51

zvonickovak@email.cz napsal(a):
Dobrý den, ráda bych se zeptala (preventivně) na pejska co sežere jed na hlodavce, nedávno jsem se o tom bavila se známou..je pravda že se otrava u psa projeví až po několika dnech? Nezačne se ten pejsek chovat jinak hned? Myslím jestli hned zvrací, má průjem a podobně, je mi divné že by se otrava projevila a za několik dní 🤔 děkuji za odpovědi.

nástrahy na hlodavce jsou tak udělané schválně, protože potkani mají ochutnavače a kdyby jim bylo blbě hned, tak to většina nesežere.

divné to není, ale tu biochemii vám popisovat nebudu.

25.6.2021 22:04
smudla2010

XXX.XXX.86.123

mam malinaka, obcas s nim chodim hlidat objekt kde jsou ty nastrahy a ptal jsem se veta a byl jsem ujisten ze pokud ma pes 40kilo, mala misticka mu nejak neublizi stejne to nesezere vse psum to nechutna spis to jen ze zvedavosti okostuji ,

Neregistrovaný uživatel

25.6.2021 22:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.44.133

smudla2010 napsal(a):
mam malinaka, obcas s nim chodim hlidat objekt kde jsou ty nastrahy a ptal jsem se veta a byl jsem ujisten ze pokud ma pes 40kilo, mala misticka mu nejak neublizi stejne to nesezere vse psum to nechutna spis to jen ze zvedavosti okostuji ,

A jinak jste normalni jo.

26.6.2021 08:13

Já jsem si myslela, že pokud se v objektu provádí deratizace, pokud se tam umísťují nástrahy na myši, tak ta nástraha je v takové plastové krabičce, s otvorem, kam myš vleze, ale pes, pokud tu krabičku nerozkouše, tak nemá šanci se k nástraze dostat. Alespoň u nás to takhle profi deratizátoři dělají. Na potkany jsou ty krabičky samozřejmě větší. Nástrahy umístěné v mističkách?? To je nějaká samo domo deratizace a nepřijde mi to úplně dobrý.
Jako určitě bych si psa hodně hlídala, když bych věděla, že v prostoru jsou volně přístupné nástrahy s jedem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík