Existuje služba převozu zvířat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2021 11:32
argoska

XXX.XXX.25.30

Krásný den všem.
Bohužel musím se psem na operaci a totálně nám vybuchl dojednaný odvoz i auto. Nevíte prosím, zda existuje něco jako přeprava zvířat na objednání? Odkudkoli - kamkoli (tedy konkrétně potřebujeme z východních Čech do Prahy a poté zpět). Nejlépe samozřejmě tak, aby mohl je se psem i majitel (bála bych se zbytečného stresu zvířete navíc před operací). Nedaří se mi najít nic moc vyhovujícího, spíše to jsou všechno přepravy do zahraničí.....
Samozřejmě rozhazují sítě i v okolí

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2021 12:07

1.7.2021 12:08

Já jsem kdysi potřebovala dopravit, v rámci Prahy, 4 morčata i se dvěma klecema (metr dvacet dlouhýma) a vezl mě pán z Taxi4pets. Byl velmi milý a ochotný a cena také nebyla nijak závratná, ale je to už pár let zpět. Co jsem koukala, tak se mu firma i celkem rozrostla, tehdy myslím říkal, že jezdí sám. Ale za zeptání určitě nic nedáte....

Neregistrovaný uživatel

1.7.2021 13:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.46

argoska napsal(a):
Krásný den všem.
Bohužel musím se psem na operaci a totálně nám vybuchl dojednaný odvoz i auto. Nevíte prosím, zda existuje něco jako přeprava zvířat na objednání? Odkudkoli - kamkoli (tedy konkrétně potřebujeme z východních Čech do Prahy a poté zpět). Nejlépe samozřejmě tak, aby mohl je se psem i majitel (bála bych se zbytečného stresu zvířete navíc před operací). Nedaří se mi najít nic moc vyhovujícího, spíše to jsou všechno přepravy do zahraničí.....

Co oslovit kamose? To neni nikdo s autem? V dnesni dobe?

1.7.2021 13:15
argoska

XXX.XXX.25.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co oslovit kamose? To neni nikdo s autem? V dnesni dobe?

no...do pravděpodobně ucpané ranní Prahy se jen tak někomu nechce

1.7.2021 13:31
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Pokud neseženete nikoho z rodiny, kamarádů, známých, tak co se zkusit zeptat na FB v nějakých skupinách? Ať už psích, nebo ve skupině města, ze kterého jste? Párkrát jsem tam zahlédla podobný dotaz, kdy někdo potřeboval dopravit někam se psem, a většinou se dost lidí nabízelo.

1.7.2021 13:43

argoska napsal(a):
Krásný den všem.

Rozhodně ano, zeptejte se třeba na fb Dočasky DeDe nebo u jiného spolku. Mají nasmlouvané lidi, kteří vozí jejich zvířecí svěřence. Takové zvířecí taxi. Počkají, odvezou...zeptejte se. Určitě Vás nasměrují. Ale jestli je to akutní, tak to nevím, jestli seženete. Chce to dohodnout dopředu. Cenu neznám, ale jela jsem s ním.

1.7.2021 13:56

zadala jsem zvireci taxi a je na vyber....nebo VET-SERVIS prevoz neakutnich pripadu
Najdete urcite, ale kamos s autem by byl lepsi....

Neregistrovaný uživatel

1.7.2021 14:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.46

Ja se spis divim ze jsou este lidi bez auta. Kort ti se zviraty. Ale tak najde se vyjimka no. Bejt to z budrjek na orahu za naftu to odridim s klidem ale tohle by byla zajizdka jak prase

1.7.2021 14:16
argoska

XXX.XXX.25.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ja se spis divim ze jsou este lidi bez auta. Kort ti se zviraty. Ale tak najde se vyjimka no. Bejt to z budrjek na orahu za naftu to odridim s klidem ale tohle by byla zajizdka jak prase

Nejsme bez auta (resp. nebyli jsme doteď). Já ze zdravotních důvodů už řídit nemůžu (do Prahy bych si stejně nejspíš netroufla), "můj" řidič taky Prahu neodřídí. I takové situace jsou, taky nemám žádný důvod jezdit do metropole tak, abych tam byla naježděná. "Svoji" obvyklou nebo i nenadálou veterinární péči mám zajištěnou v HK a okolí.

1.7.2021 14:18
argoska

XXX.XXX.25.30

Všem moc děkuju

4.7.2021 16:09

Už jdu asi po vyřešení, ale.....Je možné odřídit ( váš řidič ) na Černý Most - záchytné parkoviště a odtamtud pražskou zvířecí záchrankou-převozní službou.

6.7.2021 10:57
argoska

XXX.XXX.213.136

Nakonec máme skvělého řidiče, který je v Praze jako doma a vyzná se dokonce perfektně v té části, co potřebujeme - příbuzný sousedů.
Termín je až ke konci července (pokud se neuvolní termín), brala bych dříve, ale bohužel všude, kam jsem se obracela, jsou plné termíny v normálním čase, teď do toho vlítly ještě dovolené :-(
Ještě jednou všem moc děkuju, vše si ukládám, kdybych případně ještě někdy potřebovala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík