Kousani voditka a nohou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2021 14:15

Dobrý den, mám 10ti týdenní štěňátko BOC. To že kouše formou hry do rukou už není takový problém, ale když jdeme na procházku, tak zacne kousat do vodítka a když ho zvednu, aby na něj nemohla, tak řekla bych až agresivně útočí na nohy. Dělá to jak na dlouhých tak krátkých procházkách, s vodítkem i bez vodítka (pak samozřejmě jen nohy). Nemáte nějakou představu, co by to mohlo znamenat?

7.7.2021 15:04

Položil běžný dotaz, rozhlédl se, uvědomil si, kde je, a zdrhl :-)

7.7.2021 15:04
aluska

XXX.XXX.197.205

Nic, chce si hrát. Moje 6ti měsíční štěně jezevčíka se do vodítka zakousne radostně na každý procházce. Buď do svýho, nebo svýho táty, nebo tety, podle toho, který je zrovna nejlepší k chňapnutí a spokojeně se vede domů. Po nohách mi nikdy neútočil.

7.7.2021 15:05

aluska napsal(a):
Nic, chce si hrát. Moje 6ti měsíční štěně jezevčíka se do vodítka zakousne radostně na každý procházce. Buď do svýho, nebo svýho táty, nebo tety, podle toho, který je zrovna nejlepší k chňapnutí a spokojeně se vede domů. Po nohách mi nikdy neútočil.

Asi jste mu to vodítko nebrala

7.7.2021 15:07
aluska

XXX.XXX.197.205

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ne, mě to nevadí

7.7.2021 15:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.11.204

Anebo to není borderka😉

7.7.2021 20:16

Dobrý den, mám 10ti týdenní štěňátko BOC. To že kouše formou hry do rukou už není takový problém, ale když jdeme na procházku, tak zacne kousat do vodítka a když ho zvednu, aby na něj nemohla, tak řekla bych až agresivně útočí na nohy. Dělá to jak na dlouhých tak krátkých procházkách, s vodítkem i bez vodítka (pak samozřejmě jen nohy). Nemáte nějakou představu, co by to mohlo znamenat?

Viz výše - najděte si těch předchozích 126 příspěvků na téma - štěně kouše.

Přidejte reakci

Přidat smajlík