Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, mám 10ti týdenní štěňátko BOC. To že kouše formou hry do rukou už není takový problém, ale když jdeme na procházku, tak zacne kousat do vodítka a když ho zvednu, aby na něj nemohla, tak řekla bych až agresivně útočí na nohy. Dělá to jak na dlouhých tak krátkých procházkách, s vodítkem i bez vodítka (pak samozřejmě jen nohy). Nemáte nějakou představu, co by to mohlo znamenat?

Položil běžný dotaz, rozhlédl se, uvědomil si, kde je, a zdrhl :-)

aluska
napsal(a):
Nic, chce si hrát. Moje 6ti měsíční štěně jezevčíka se do vodítka zakousne radostně na každý procházce. Buď do svýho, nebo svýho táty, nebo tety, podle toho, který je zrovna nejlepší k chňapnutí a spokojeně se vede domů. Po nohách mi nikdy neútočil.
Asi jste mu to vodítko nebrala

napsal(a):
Dobrý den, mám 10ti týdenní štěňátko BOC. To že kouše formou hry do rukou už není takový problém, ale když jdeme na procházku, tak zacne kousat do vodítka a když ho zvednu, aby na něj nemohla, tak řekla bych až agresivně útočí na nohy. Dělá to jak na dlouhých tak krátkých procházkách, s vodítkem i bez vodítka (pak samozřejmě jen nohy). Nemáte nějakou představu, co by to mohlo znamenat?
Viz výše - najděte si těch předchozích 126 příspěvků na téma - štěně kouše.