Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2021 19:30

Dobrý den, mám otázku. Mám 10ti tydenni stene borderky a kouše mě do nohou, do rukou, do oblečení. Kouše JEN mě. Někdy si jen trošku kousne do někoho jiného z rodiny. Snažím se vždy její pozornost prevest na hracku a pote ji nechat osamote. Pak se vrátím a je to zase v pohode. Na nikoho na ulici neútočí. Když potkáme známé s dětmi, vždy je jen radostně přivítá a nechá se podrbat na bříšku. Každopádně mamka, která měla před několika lety jen starší pejsky z útulku, se ted nesmirne rozcilila, že ji za to kousani nechci mlátit a že nám z ní vyroste agresivní… Mohu se tedy zeptat, jestli je toto agresivní chování, nebo z toho vyroste?

7.7.2021 19:34
Štírek666

XXX.XXX.163.181

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, mám otázku. Mám 10ti tydenni stene borderky a kouše mě do nohou, do rukou, do oblečení. Kouše JEN mě. Někdy si jen trošku kousne do někoho jiného z rodiny. Snažím se vždy její pozornost prevest na hracku a pote ji nechat osamote. Pak se vrátím a je to zase v pohode. Na nikoho na ulici neútočí. Když potkáme známé s dětmi, vždy je jen radostně přivítá a nechá se podrbat na bříšku. Každopádně mamka, která měla před několika lety jen starší pejsky z útulku, se ted nesmirne rozcilila, že ji za to kousani nechci mlátit a že nám z ní vyroste agresivní… Mohu se tedy zeptat, jestli je toto agresivní chování, nebo z toho vyroste?

Ten příspěvek nemyslíte vážně, že ne.......

7.7.2021 19:34
Nellska

XXX.XXX.58.45

Je to normální :) do přezubení, které končí kolem půl roku, to přestane dělat.

7.7.2021 19:36
Nellska

XXX.XXX.58.45

A mlátit za tohle štěně? No o tom ani nemluvím.

7.7.2021 20:10

Tak to je už 127. příspěvek na toto téma. Ale předpokládám, že je to troll.

7.7.2021 22:30

Tak to je už 127. příspěvek na toto téma. Ale předpokládám, že je to troll.

Taky mi to tak přijde.....

7.7.2021 22:40
assil

XXX.XXX.121.3

Mě spíš přijde, že to je dítě. Když jsem chodila na cvičák, byla tam tak dvanáctiletá slečna se štěnětem bordery a měla to tak nějak podobně ze začátku, ale nechala si vysvětlit a šlo jí to pak se štěnětem pěkně a brzo byli nejlepší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík