Uživatel s deaktivovaným účtem

když nemáš limetku, dej tam citron

Víte, jaký je rozdíl mezi celozrnnou a bílou moukou? Celozrnná mouka, jak napovídá název, jsou umletá celá zrna. Do bílé mouky se mele pouze vnitřní (moučná) část (je tam zejména lepek a škrob). Celozrnná mouka je bohatší na živiny.

Jsou to jen "rychlé cukry", k ničemu. To samé, jako když do psa budete cpát piškoty.

Annaa
napsal(a):
Múze pes hladkou mouku?
Chci péct susenky pro psa a v receptu je celozrna mouka, já mam jen hladkou?
v omezenem mnozstvi -ano. vyzkousejte to.i tak mu budou susenky chutnat.
cast se da nahradit i strouhankou, mletyma ovesnyma vlockama i bramborovym skrobem.
bohudik - pes je vdecny za kazdou suseenku a recept je mu lhostejny

To mi připomíná dávnou maminčinu kolegyni - mamka jí dávala jakýsi recept a ona se jí zeptala: " A mám to míchat doleva nebo doprava?"
Psovi je úplně jedno, z jaké mouky mňamku dostane - jestli z celozrnné nebo z bílé, jestli z hladké nebo polohrubé,... Není potřeba to nějak hrotit.

Hlavně tam přidejte namletá játra ( třeba vařená, nebude se to tak patlat - jestli drůbeží nebo vepřová je jedno ). To teprv bude ňamka.
napsal(a):
Hlavně tam přidejte namletá játra ( třeba vařená, nebude se to tak patlat - jestli drůbeží nebo vepřová je jedno ). To teprv bude ňamka.
Tak to by náš pes nevzal do huby. Vnitřnosti nepozřel žádné. Sušenky jsem dělala z mletého masa a ovesných vloček nebo špaldové mouky. Plus vajíčko a strouhaná mrkev.
Dasvo
napsal(a):
„Vnitřnosti nepozřel žádné“
Jakože ani tepelně upravené? Vím o tom, že spousta psů odmítá syrová játra, ale vařená (pečená) jim žádný problém nečiní. :-) Upečených sušenek s játry bych se naprosto nebál, ty si klidně dám i já. :-)
Ne nedal si ani játra která byla opečená. Ani drůbeží ani vepřová (od řezníka pro lidi).
A ty sušenky jsme si klidně dali s ním, nebylo v nich nic špatného.
Dasvo
napsal(a):
„Vnitřnosti nepozřel žádné“
Jakože ani tepelně upravené? Vím o tom, že spousta psů odmítá syrová játra, ale vařená (pečená) jim žádný problém nečiní. :-) Upečených sušenek s játry bych se naprosto nebál, ty si klidně dám i já. :-)
náš ohařík taky játra kuřecí a kuřecí droby obecně nepozře ani vařený a ani v těch sušenkách. Je to hroznej chemik. Hovězí játra cajk i syrový, kuřecí nic a to prosím ani v případě kuřete z farmy.