Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2021 15:34
Nellska

XXX.XXX.58.45

Mám fenku, kříženka jorka. Vždy milovala tréninky, je hodně chytrá a učenlivá. Ale v poslední době, když s ní chci trénovat, tak normálně trénujeme tak minutu až dvě, potom je taková divná. Krčí se a chodí pomalu. Když ji zavolám k sobě tak se někdy i plazí. Dělá to jen doma, třeba na psím hřišti nebo někde jinde venku to nedělá. A jen když se učíme něci nového, když trénujeme věci, které už zná, tak je v pohodě. Nevíte co s tím?

14.7.2021 15:53
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

No nejspíš jste na ni byla za něco nepříjemná a bojí se vás Hezky jste jí to zprotivila

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2021 15:54

Nellska napsal(a):
Mám fenku, kříženka jorka. Vždy milovala tréninky, je hodně chytrá a učenlivá. Ale v poslední době, když s ní chci trénovat, tak normálně trénujeme tak minutu až dvě, potom je taková divná. Krčí se a chodí pomalu. Když ji zavolám k sobě tak se někdy i plazí. Dělá to jen doma, třeba na psím hřišti nebo někde jinde venku to nedělá. A jen když se učíme něci nového, když trénujeme věci, které už zná, tak je v pohodě. Nevíte co s tím?

..a nezradila jste ji nějak při tréninku..

14.7.2021 15:55

A nebo jí mohl doma udělat něco někdo jiný v podobné situaci. Aby si to přenesla na vás, to by ale muselo být něco ošklivého.

14.7.2021 16:33
Nellska

XXX.XXX.58.45

Před chvílý jsme spolu zase cvičili a byla zas v poho.

14.7.2021 16:47
Nellska

XXX.XXX.58.45

Nikdy jsem jí nic špatného neudělala. Jak jsem již psala, byl to normální trénink, pak začela chodit přikrčeně a pomalu a já nevím proč.

14.7.2021 17:36
Atheira

XXX.XXX.209.8

Něco ji bolí?

15.7.2021 11:36
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

lesnížínka napsal(a):
No nejspíš jste na ni byla za něco nepříjemná a bojí se vás Hezky jste jí to zprotivila

Mno, nemusela být hned majitelka nepříjemná a fena se jí nemusí bát, když jinde a jindy se chová normálně. Může být "jen" přecvičená, přetažená a nemusí se jí do toho cvičení chtít a neví jak jinak to říct.

Zadavatelko - je to vždy, nebo jen při konkrétním cviku?

15.7.2021 12:58
Nellska

XXX.XXX.58.45

Zrzavci napsal(a):
Mno, nemusela být hned majitelka nepříjemná a fena se jí nemusí bát, když jinde a jindy se chová normálně. Může být "jen" přecvičená, přetažená a nemusí se jí do toho cvičení chtít a neví jak jinak to říct.

Zadavatelko - je to vždy, nebo jen při konkrétním cviku?

Když se učíme něco nového. Momentálně je to slalom, ale stalo se mi to třeba i s jinými cviky.

15.7.2021 13:09
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Nellska napsal(a):
Když se učíme něco nového. Momentálně je to slalom, ale stalo se mi to třeba i s jinými cviky.

Já bych si dala prázdninovou pauzičku a prostě jen tak byla. Je možné - nevím, jak fungujete - že je přetrénovaná. Pokud se jinak chová normálně - tedy dá se pak odvodit, že zdravotní problém to nebude, dala bych prostě pauzu. Děti taky mají prázdniny. Hrajte si - pokud má chuť - ono taky to vedro, že? - blbněte, nechte ji být jen tak psem, co si čmuchá myše, popobíhá a zevluje, ale nepracujte. Však člověk taky potřebuje dovču a nebude se na ní učit směrnice :-)

15.7.2021 20:42
Terven

XXX.XXX.110.191

Nellska napsal(a):

Já bych řekla i z vlastní zkušenosti, že někteří psi takto reagujou, pokud jsou ve stresu z toho, že nerozumí, co se po nich chce.

15.7.2021 21:21

Já teda ještě k tomu, co bylo řečeno výše....nemůže to mít souvislost s háráním??

Přidejte reakci

Přidat smajlík