Náhlé čůrání x-krát za noc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2021 12:18
etnies86

XXX.XXX.245.26

Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Štěně 5 měsíců, kříženec německý ovčák x labrador tuto noc se 3x vyčůral po bytě, pak mě ještě dvakrát budil na ven. Již 2 měsíce bez nehody, vydržel celou noc do teď. Nejsem si vědoma ničeho jinak.
Pes je nyní v pohodě, nic nepozoruji. Jediný, tak přítel mu dal včera vepřovou pečenou kost od oběda. Již poučen, vím, že se to nesmí.
Děkuji.

19.7.2021 12:22
eli22

XXX.XXX.58.55

etnies86 napsal(a):
Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Štěně 5 měsíců, kříženec německý ovčák x labrador tuto noc se 3x vyčůral po bytě, pak mě ještě dvakrát budil na ven. Již 2 měsíce bez nehody, vydržel celou noc do teď. Nejsem si vědoma ničeho jinak.
Pes je nyní v pohodě, nic nepozoruji. Jediný, tak přítel mu dal včera vepřovou pečenou kost od oběda. Již poučen, vím, že se to nesmí.
Děkuji.

Tak to bych byla ráda, že po té kosti jen čurá, že nemá další problémy. Hodně nebezpečné.

19.7.2021 12:30
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Těch možností, proč pes najednou víc čurá, je celá řada. Pokud se situace neopakuje, neřešila bych to.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2021 12:55

víc čůrání je po koupání v rybníce, psina se "neřádně" zavodní a pak chce čurat třeba už hodinu po návratu z procházky nebo máte psíka "nastydlého"- klimtizace v autě-naše buli jezdí pod přední sedačkou nebo na ní, klimatizaci na zem vypínám nebo ochladím a vypnu, opravdu z ní lítají "kusy ledu" a mokrej pes....nebo prostě nějaká infekce močových cest....sono pro vyloučení kamínků nebo něčeho jiného, co by bránilo důkladnému vyprázdnění......nám buli nedávno čurala na konci močení krev-od růžové po rudé kapky, čurání bylo slabé a častější...veterina, 1x sono , ATB pak opět 1x kontrolní sono...
Pravděpodobně prochladla v rybníku, koupala se -spíš seděla a čuměla , v té přechodné chladné době.

19.7.2021 15:32
etnies86

XXX.XXX.245.26

eli22 napsal(a):
Tak to bych byla ráda, že po té kosti jen čurá, že nemá další problémy. Hodně nebezpečné.

já vím a přítel to snad už taky pochopil

19.7.2021 15:44

etnies86 napsal(a):
já vím a přítel to snad už taky pochopil

Chlapi se musí hlídat.....my máme psy 30 let a pokaždý, když manželovi zbude z oběda nějaká větší kost, tak se ptá, jestli jí může dát psům, takže dostane přednášku, aby věděl, že ne a proč ne a při další příležitosti se ptá znovu.
Naštěstí je naučenej se zeptat....

22.7.2021 01:09
fikovnice

XXX.XXX.133.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chlapi se musí hlídat.....my máme psy 30 let a pokaždý, když manželovi zbude z oběda nějaká větší kost, tak se ptá, jestli jí může dát psům, takže dostane přednášku, aby věděl, že ne a proč ne a při další příležitosti se ptá znovu.
Naštěstí je naučenej se zeptat....

"Naštěstí je naučenej se zeptat.... "

Přidejte reakci

Přidat smajlík