Cvičák - královehradecký kraj

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2021 11:00
janaa

XXX.XXX.38.22

Máte někdo tip na dobrý cvičák v královehradeckém kraji - dojezd z Nového Města nad Metují. Nejde mi ani tak o výcvik, ale socializaci, výchovu, takové ty základy, ideálně kurzy pro štěňata. Mám tam pejska, majitel je od Nového Města, ale z prdelákova, začátečník, možnost potkávat se se psy velmi omezená, tak bych ho ráda někam nasměřovala. Bude pak dělat lovečinu, na tu tam výcvikáře mám, jednou za měsíc jezdí a bude jezdit za mnou, ale to je málo. Malej je drak, sebevědomej, dominantní, se silným kořistnickým pudem, majetnickej majetník, takže určitě to v pubertě zkusí i na psy, tak je potřeba,aby se od mala socializoval na psiska všech ras a hlavně psí kluky, a k tomu v bydlišti nemá možnost, plus ukázat,poradit s každodenníma věcma. Jen ne cvičák s radama typu, pes zavrčí,tak ho převalte na zem nebo vycukejte na obojku

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2021 11:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co Aleš Jarotek v HK (Svinarech)? Není to úplně blízko, ale autem by se to dalo. Myslím, že by pro takovou povahu mohl mít cit, dělá hodně s bully.

Edit: Marcela by mohla vědět - je z příslušného kraje a už tady psala, že těch cvičáků vyzkoušela víc…

terrrr

29.7.2021 11:59
terrrr

XXX.XXX.78.44

Fajn byla školička v Kvasinach. Ale je to už 8 let, co jsme tam chodili, tak se mohlo mnohé změnit.

29.7.2021 13:38
janaa

XXX.XXX.38.22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co Aleš Jarotek v HK (Svinarech)? Není to úplně blízko, ale autem by se to dalo. Myslím, že by pro takovou povahu mohl mít cit, dělá hodně s bully.

Edit: Marcela by mohla vědět - je z příslušného kraje a už tady psala, že těch cvičáků vyzkoušela víc…

To nevypadá vůbec blbě,dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík