BLBL

XXX.XXX.70.58
Dobrý den prosím pomoct. Jdu si sem pro radu jak přemluvit rodiče abych mohla jít vyvenčit psa sama. Ano je to divné. Čím bych začla je mi 13 máme doma středoasijského psa a něměckého ovčáka. Ovčák je hodně ostrý jak na lidi tak na psy ale dá se to překonat už jsem s ním byla venku sama mamka z toho nebyla nadčená že jdu sama tak šla se mnou moje kamaradka potkali jsme psa všechno ok jen malinko tahala tak jsem jí chytla za obojek a uklidnovala všechno ok. S tím středoasijským pasteveckym psem se ještě sama venku nikdy nebyla jejo povaha je asi taková: milí přátelský ,hodný na psy a lidi ,neutíká.takové malé štěstí to je. Když jsem se ptala mamky tak mi bylo řečeno že psy mají jen na hlídání a venčit se nepotřebuji. A můj tata je divnej když mu napíšu jestli můžu jít s nimi ven tak mi dá jen zobrazeno nebo řekne jen na zahradu.Docela mě to trápí
Uživatel s deaktivovaným účtem

BLBL
napsal(a):
Dobrý den prosím pomoct. Jdu si sem pro radu jak přemluvit rodiče abych mohla jít vyvenčit psa sama. Ano je to divné. Čím bych začla je mi 13 máme doma středoasijského psa a něměckého ovčáka. Ovčák je hodně ostrý jak na lidi tak na psy ale dá se to překonat už jsem s ním byla venku sama mamka z toho nebyla nadčená že jdu sama tak šla se mnou moje kamaradka potkali jsme psa všechno ok jen malinko tahala tak jsem jí chytla za obojek a uklidnovala všechno ok. S tím středoasijským pasteveckym psem se ještě sama venku nikdy nebyla jejo povaha je asi taková: milí přátelský ,hodný na psy a lidi ,neutíká.takové malé štěstí to je. Když jsem se ptala mamky tak mi bylo řečeno že psy mají jen na hlídání a venčit se nepotřebuji. A můj tata je divnej když mu napíšu jestli můžu jít s nimi ven tak mi dá jen zobrazeno nebo řekne jen na zahradu.Docela mě to trápí
Rodiče mají rozum, že nepustí 13leté dítě s takovými plemeny ven.

troll
Miriam33

XXX.XXX.210.1
Přemluvte maminku, ať jde s vámi. To, že se nestalo nic na té jedné procházce, neznamená, že to nemůže být příště jinak. Rodiče za vás zodpovídají. Tak třeba si dají rodiče říct, třeba v rámci kondičky..
Miriam33
napsal(a):
Přemluvte maminku, ať jde s vámi. To, že se nestalo nic na té jedné procházce, neznamená, že to nemůže být příště jinak. Rodiče za vás zodpovídají. Tak třeba si dají rodiče říct, třeba v rámci kondičky..
Rodiče zodpovídají hlavně za ty psy a až se to zlatíčko pastevecké rozhodne, že se mu někdo nelíbí, tak s ním mladá nezmůže vůbec nic a neštěstí hotové
Miriam33

XXX.XXX.210.1
Myslela jsem samozřejmě, že se rodiče nechají přemluvit na SPOLEČNOU procházku. Dítě samo s tak velkými psy je vždy risk.

1) by to chtělo letní doučování ČJ
2) 13 roků dítě je, ale v patnácti dostane občanku
3) tyhle psy bych nevenčila ani já, to nejsou psi na kolonádu, víte, zadavatelko, tak šup do útulku venčit, no a za 5 let psa vlastního, to už budete vědět, že společenský psí pes je např. kavalír, pudl, Lassie
Pročtěte si zprávy "pes napadl...", to je denně. A čtení Vám velmi prospěje :)
Miriam33

XXX.XXX.210.1
Spíš šup za nějakou kamarádkou s malým nebo středním pejskem. Na takové v útulcích moc nenarazíte. Tam jsou právě většinou velcí psi s bůhvíjakou minulostí. Jinak souhlas. Mám obavu pustit svoji pubošku s 10 kg psem
Člověk je s těmi dětmi pořád jednou nohou v nemocnici a druhou v kriminále