Uživatel s deaktivovaným účtem

rapotacka11
napsal(a):
Asi ne:
https://search.seznam.cz/?q=Dandie+Dinmont+terier&oq=Dandie+Dinmont+terier&aq=-1&sourceid=szn-HP&sgId=Tm9uZSAxNjI4Mjc3NDAyLjAyMg%3D%3D&hpplaceholder=Zkuste+vyhledat+%22Dom%C3%A1c%C3%AD+d%C5%BEem%22
http://www.cz-pes.cz/atlas_index.php
Dandir Dinmond terier to v žádném případě není.
To první je ostrihaný shih-tzu, druhý vypadá jak křižovatka a to úplně vpravo je grifonek nebo jeho kříženec.
Druzí dva budou shih tzu nebo lhasa apso či nějaký mix toho.
První může být cokoliv, střih zkresluje - havaňák, mix shih tzu....Dandie Dinmont pochybuju.
Přikládám pro názornost foto svýho vořecha.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Zvětšila jsem si tu fotku vpravo a oba ti psi vypadají jako krizenci grifonka
To je těžko soudit. Ten vpravo možná, je to špatně vidět. Ten vlevo bych téměř najisto řekla, že je shih tzu nebo jeho mix.
První fotka - na shih tzu to má málo placatý čumák. Možná kříženec nebo ten havaňák.

Terven
napsal(a):
To je těžko soudit. Ten vpravo možná, je to špatně vidět. Ten vlevo bych téměř najisto řekla, že je shih tzu nebo jeho mix.
První fotka - na shih tzu to má málo placatý čumák. Možná kříženec nebo ten havaňák.
Ten vlevo mně přijde taky jako shi-tzu. Jako havaňak ani jeden.
Klidně možný...u těchhle psů strašně matou střihy. Mně všichni tvrdili, že určitě mám havaňáka...jako, kdybych jí o 1/3 zkrátila hřbet, tak by byla nerozeznání

On existuje i zlatý/játrový/červený s černou/hnědou maskou, a když má tohle zbarvení, hned připomene grifonka.
Ale velikost shit-zu je o klidně o pár kg víc. Pár.
Klidně to mohou být všecko shit-zu, ty masky matou, ale hlavně mě od hubeňoučkého grifonka odvedou mohutnější a kratší nožičky těchto na fotografiích a širší hlava. Vysocí jsou podobně, ale shit-zu je "zavalitější" a celý širší a na tom jednom snímku jsou ruce pro porovnání.
Cca shit-zu je celý připlácnutější k zemi :-)
Dočetla jsem se, že má 9 barev. A odstíny a masky samozřejmě. Tmavá maska a ostříhán - k nepoznání.
napsal(a):
On existuje i zlatý/játrový/červený s černou/hnědou maskou, a když má tohle zbarvení, hned připomene grifonka.
Ale velikost shit-zu je o klidně o pár kg víc. Pár.
Klidně to mohou být všecko shit-zu, ty masky matou, ale hlavně mě od hubeňoučkého grifonka odvedou mohutnější a kratší nožičky těchto na fotografiích a širší hlava. Vysocí jsou podobně, ale shit-zu je "zavalitější" a celý širší a na tom jednom snímku jsou ruce pro porovnání.
Cca shit-zu je celý připlácnutější k zemi :-)
Dočetla jsem se, že má 9 barev. A odstíny a masky samozřejmě. Tmavá maska a ostříhán - k nepoznání.
"Shit-zu" si zařazuji jako další nové plemeno po "jorskiri"!

fikovnice
napsal(a):
"Shit-zu" si zařazuji jako další nové plemeno po "jorskiri"!
Chudák malej pes! :-) vůbec jsem si to nepřečetla po sobě, omlouvám se psu!
https://www.chovex.cz/produkt/13327-cedulka-shit-zu/