Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2021 12:18

Dobrý den, mám fenku boc a za pár dní jí budou 4 měsíce. Všude čtu, že štěňátka přezubují v 4.-6. měsíci. Té naší už v 14. týdnu (3,5 měsíce) vypadli dva zoubky a za poslední dva dny další dva. Takže ji momentálně chybí čtyři. Zoubky normálně rostou nové, takže nejsou vylomené. Je normální, že se toto děje tak brzy?

10.8.2021 12:45
Štírek666

XXX.XXX.163.181

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, mám fenku boc a za pár dní jí budou 4 měsíce. Všude čtu, že štěňátka přezubují v 4.-6. měsíci. Té naší už v 14. týdnu (3,5 měsíce) vypadli dva zoubky a za poslední dva dny další dva. Takže ji momentálně chybí čtyři. Zoubky normálně rostou nové, takže nejsou vylomené. Je normální, že se toto děje tak brzy?

Ano, je to normální.

10.8.2021 13:13

Pětka se zaokrouhluje nahoru :-)

10.8.2021 15:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Zoubky vypadly. Ano, je to normální. Živí tvorové se nedají všichni napasovat do jedné tabulky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík