Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
30000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, mám fenku boc a za pár dní jí budou 4 měsíce. Všude čtu, že štěňátka přezubují v 4.-6. měsíci. Té naší už v 14. týdnu (3,5 měsíce) vypadli dva zoubky a za poslední dva dny další dva. Takže ji momentálně chybí čtyři. Zoubky normálně rostou nové, takže nejsou vylomené. Je normální, že se toto děje tak brzy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobrý den, mám fenku boc a za pár dní jí budou 4 měsíce. Všude čtu, že štěňátka přezubují v 4.-6. měsíci. Té naší už v 14. týdnu (3,5 měsíce) vypadli dva zoubky a za poslední dva dny další dva. Takže ji momentálně chybí čtyři. Zoubky normálně rostou nové, takže nejsou vylomené. Je normální, že se toto děje tak brzy?
Ano, je to normální.
Pětka se zaokrouhluje nahoru :-)
napsal(a):
Zoubky vypadly. Ano, je to normální. Živí tvorové se nedají všichni napasovat do jedné tabulky.