Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2021 21:17
Anonym10

XXX.XXX.35.145

Dobrý den, máme psa z útulku je mu 10 a chtěla bych s ním občas někam zajet mhd. Zkusila jsem s ním nastoupit do autobusu ale hrozně nechtěl. Nemáte nějakě tipy jak to psa naučit? Nebo jestli se to ještě dá naučit když už je starší?
Předem děkuji

Miriam33

12.8.2021 21:56
Miriam33

XXX.XXX.210.127

Jak je těžký? Pokud moc ne, začala bych převozem MHD v tašce, s dobrotami v ruce a až zjistí, že to je v pohodě, pak teprve na vodítku. Je toho na něj moc, vůbec se nedivím, že se mu nechce... ještě s náhubkem na tlamě. Smrdí to, vydává divné zvuky, hýbe se to, zvoní to, je to plné divnych maskovaných lidí,...
Hlavně bych začala v prázdnějších autobusech a tramvajích..jo a předtím natrénovala pokyn na nějakých schodech...treba "hop" nebo "jdeme".

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2021 22:01

Zkuste se někde na konečné domluvit s řidičem, ať vám otevře dveře busu nebo šaliny a v klidu potrenujte nastupování...

12.8.2021 22:15

Anonym10 napsal(a):
Dobrý den, máme psa z útulku je mu 10 a chtěla bych s ním občas někam zajet mhd. Zkusila jsem s ním nastoupit do autobusu ale hrozně nechtěl. Nemáte nějakě tipy jak to psa naučit? Nebo jestli se to ještě dá naučit když už je starší?
Předem děkuji

Zeptám se : Jak máte psa dlouho? Budujte vztah, důvěru. Až vám bude plně věřit, nastoupí s vámi i do autobusu.

13.8.2021 08:42
Anonym10

XXX.XXX.24.119

Má 32 kg...na košík už je krásně naučený, vůbec ho neřeší. Vztah a důvěru ještě trošku budujeme, ale myslím že už mi celkem věří( dřív jsem s ním třeba chtěla jít do zverinexu a nechtěl a teď už se mnou šel, nebo že začátku nechtěl k nám domů až asi před měsícem povolil a teď chce).Mám ho půl roku .Určitě zkusím ukecat nějakého řidiče na konečné.👍

13.8.2021 23:33

https://www.youtube.com/watch?v=1n2peX1LZFU
https://www.youtube.com/watch?v=SEqdczWoiXo

...tohle je spis takove posilovaci video pro lidi (proste vite co delat, ale kdyz to nekdo jeste potvrdi...).

S nasi Bojandou jsme take chodili par tydnu na konecnou busu a prosili ridice o otevirani dveri a hlaseni + okouneli :)
Az na par vyjimek vsichni velmi ochotni. Nektere ted potkavem bezne "za provozu" a je to moc prijemne. Zdravime se.

Přidejte reakci

Přidat smajlík