Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2021 15:27
Bramboora

XXX.XXX.113.235

Ahojte chcel by som požiadať o radu ak psa zavolám na miesto a nechce sa mu tak sa k nemu vrátim a on si ľahne skloní hlavu a zrazu sa rozbehne po mne začne skákať kusat mi do ruky ale trvá to tak cca. 10sec neviem ani ako reagovať prosím o radu.

16.8.2021 16:07
impact

XXX.XXX.24.26

Zatím jen lehce nesouhlasí. Může se to zvrtnout a začne nesouhlasit důrazněji. Psa nechejte trvale tahat šňůru a když ho někam potřebujete vmanipulovat, udělejte to jasně, klidně a důsledně za šňůru.

Neexistuje nic jako nechce se mu. Pokud jednou povel vydám, bude splněn a je jen na Vás, jaké podmínky pro jeho splnění si zajistíte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.8.2021 19:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

To tu vyprávíte každý měsíc. Pes je agresivní. Sežral houbičku. Sežral mě. Kouše mě do ruk. Pomoc. A nic s tím neděláte a furt a furt. Dejte ho někomu.
Jé a teď přijde Molok a řekne, že jsem zlá.
Jsem. A začínám na to být hrdá :-)

16.8.2021 19:51
impact

XXX.XXX.24.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To tu vyprávíte každý měsíc. Pes je agresivní. Sežral houbičku. Sežral mě. Kouše mě do ruk. Pomoc. A nic s tím neděláte a furt a furt. Dejte ho někomu.

Sakra. A já se chytla na lep.

17.8.2021 20:09
molok

XXX.XXX.160.41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Už jsem tady, co děje? Hehe, pokud někdo má takto dlouhodobě deklarovanou neschopnost vychovávat psa či jen dlouhodobě trolí, mně nevadí že jste naježená, klidně bych Vás pustil i z řetězu na dotyčného. Já mám vysoký práh tolerance, ale ne vždy proti kamenům jdu chlebem.

Ostatně holky, já si rozhodně o Vás nemyslím, že jste zlé. Jenom jsem říkal, že je tu v mnoha vláknech nadmíru vrčení a vosích jehliček. Zlý člověk, to je pro mne úplně něco jiného než kousavě upřímný. Kolikrát dokáže naopak vystupovat velmi uhlazeně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík